Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok Donovaly síterepén 2011/2012-ben

2011.12.06. 2012.02.16. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2012.02.16.

Újdonságok Donovaly síterepén 2011/2012-ben A szezonra nagy meglepetéssel várja Donovaly a családokat: Európa második legnagyobb gyermek síoktató és téli élményparkját decemberben adták át! Ráadásul a Donovaly síbérlet már Rózsahegy (Ruzomberok) síközpontba is érvényes, mindez tavalyi árakon!

2011 decemberében nyílt Közép-Európa legnagyobb gyermek FUN PARKJA

A parkban nem csak azok a gyerekek érezhetik jól magukat, akik síelni tanulnak, hanem azok is akik csak játszani jönnek ide. Szórakozás, játékok és vetélkedők várnak gyermekeikre ebben a nagyszerű FUN PARKban.

Az újonnan épített FUN PARKot a már létező Patty Ski FUN PARKból alakították át - a Mistriky rész a legideálisabb hely a síoktatásra. Az új oktatóterület a PARK SNOW Donovaly két oldala - Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között lett kijelölve. Az eddig meglévő 2.500 m2-es oktatópark további 10 000 m2-rel nő! A már meglévő 2 varázsszőnyeg még 7 szalaggal ("varázsszőnyeg") bővül, az összhosszuk így már összesen 300m lesz. Szintén újdonság az ún. "carousel" - motorral hajtott oktatási segédeszköz, aminek a segítségével könnyebben és játékosan folyik majd az oktatás. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a körbeforgó carousel.
A gyerekekre sok meglepetés, játék, karnevál vár, animációs program várja, természetesen a barátságos állatfigurákba öltözött animátorainkkal együtt. Dodo nyuszi, LULU mókus mellé itt van Dörmi maci is, az embernagyságú állatfigurák akik egész nap ott lesznek a gyerekek körül és az oktatás mellett aktívan szórakoztatják őket. Utána pedig DODO a vonatával körbe vezeti őket az egész központban. A legkisebbekről sem feledkeztek meg. Ők a Dodo klubban melegedhetnek, ahol étkezést és felügyeletet is biztosítanak számukra.

Már a második éve folyó Dörmi (Brumik) síoktatás is folytatódik az idei szezonban is, ahol speciális oktatási módszerrel tanítják síelni a legkisebbeket. Minden kis síelő az oktatás befejeztével meglepetéscsomagot és oklevelet kap emlékül.

Ha valakinek nem lenne elég az egész napos síelés és szórakozás, akkor kitombolhatja magát az esti szánkózáson (kivilágított pályán), ahol senki sem fárad el, mert a felvonó viszi fel szánkóstul a résztvevőket a dombra. A park kijelölt részein lehetőség van hófánkozásra is.

Síoktatót Donovaly egyes szálláshelyein a recepcióján lehet foglalni, a szállásadók biztosítják a transzfert a hotelből a FUN PARKBA.

A kibővített FUN PARKnak köszönhetően új jegypénztár nyílt közvetlenül a PATTY SKI területén. Új síszezon a 2010/11-es árakkal
Szlovákia síközpontjainak azon egyike Donovaly, akik nem emelik a több napos bérlet árakat ebben a szezonban sem. Apróbb változások ugyan történtek az árlistában, pl. egyesítették a pontos jegyeket és egy új típusú jegyet vezettek be a délutáni síelésre, mely 13.30-tól érvényes.

Két központban való síelésre egy síbérlet is elég!
A Donovalytól nem messze található Ruzomberok (Rózsahegy) síközponttal közös síbérlettel készültek, mellyel nem csak a Donovaly lesiklópályákat próbálhatják ki hanem a Rózsahegyit is. Minden síbérletet, melyet minimum 2 napra vásárolnak ebben a szezonban, a Donovalytól 28 km-es távolságban lévő terepen is felhasználhatunk 11 km-nyi lesiklópályán. Tehát Donovalyn lévő 14 felvonón és 2 ülőliften kívül a Ruzomberoki 7 felvonóra és 2 ülőliftre is felhasználhatják a síelők ugyanazt a síbérletet!
Ezt az ajánlatot természetesen a szezonbérletek tulajdonosai is kihasználhatják, mivel mindkét központban érvényes lesz a szezonbérlet, mely a Slovakia Super Skipas szezonbérlettől eltérően esti síelésre is érvényes a Park Snow Donovaly központban!

A síközpont új weboldala
Sok év után, az idei síszezon előtt megújult a a www.parksnow.sk. Az új weblap 2011. októberétől elérhető, mely külsejével és felépítésével a szlovákiai síközpontok legmodernebb weboldalai közé tartozik, és amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legjobb snowpark Donovalyn - Riders Park Záhradište
A Park Snow Donovalyban üzemel Szlovákia legjobb snowpark-ja (a www.boardlife.sk és www.freeskier.sk weboldalak felmérései alapján). A csapat célja, hogy a parkot mihamarabb megnyissa, és naponta karbantartsa. Az utóbbi két szezonban a Riders Park Donovaly az elsőként megnyíló szlovák park volt. A parkban 3 ugrató és 12 különböző akadály található, melyek a szezon ideje alatt változnak. Minden szezonban új elemekkel, programokkal készülnek a park gazdái, mint pl. az előző szezonban a zenés "chillout" zóna volt az újdonság.
Ebben a szezonban a Riders Park Záhradišten a freestyle snowboard és sí szlovák képviselőinek felkészülő központjává válik!
A Riders Park és új szponzorának céljai között szerepelnek a jövőbeli bővítések, a minőségi színvonal megtartása, és ezen kívül a Szlovákia legmodernebb és legjobb snowparkja cím megtartása is.
További információk a snowparkról a www.riderspark.sk címen.

Minőségbiztosítási rendszerek 2010. decemberében a Park Snow központot üzemeltető cég, a QSCert s.r.o. szervezet által tanúsítva volt az ISO 9001 (minőségbiztosítási rendszer), ISO 14001 (környezeti minőségbiztosítási szabvány) és BS OHSAS 18001 (Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási szabvány) szabványokra. Szlovákiában Donovaly az első és egyetlen síközpont, mely tulajdonosa eme tanúsítványoknak.

Minél tovább maradnak a vendégek, annál olcsóbban síelhetnek: egész napos síelés főszezonban felnőtteknek már akár 17,50 euróért kapható!

Park Snow Card - Vegyék kézbe üdülésüket!
A Park Snow card az Ön "Gästekarte-ja". A szó szerinti német fordításban is, vendég kártyáról van szó, melyet akkor kapnak meg a vendégek, ha szállást foglalnak bármelyik partner szállodában Donovalyn és környékén.

A kártya előnyei:
  • kedvezmények 3 és 6 napos síbérletre a Park Snow Donovalyn
  • kedvezmények síkölcsönzőkben, síiskolákban, élményfürdőkben
  • további kedvezmények a www.parksnow.sk weboldalon.
Hogyan lehet beszerezni a Park Cardot?
A kártyát a vendég automatikusan kapja a partner szállásadótól. A kártyára és azzal járó kedvezményekre, automatikusan jogosult bármely Park Snow síközpontban, minimum 2 éjszakás szállásfoglalás esetén. Természetesen a család minden tagja kap saját kártyát, így a kedvezményeket mindenki élvezheti!
A szezonbérletet vásárlók is automatikusan, ingyenesen megkapják ezt a kártyát.
Az infóközpontokban is megvásárolhatóak (ebben az esetben nincs kedvezmény a síbérletekre).
A kedvezmények mértékéről a kártya átvételekor kapnak információkat, valamint megtekinthetőek a www.parksnow.sk weboldalon.

Csak vigyék magukkal kártyájukat és igazolják magukat vele partnereinknél és a kedvezményt nyújtó helyeken. Minden kártyaelfogadó partnerünk figyelemfelhívó tájékoztatást tesz közzé (elfogadóhelyi matrica)!

A elmúlt szezon után ismét további síközpontokkal bővült a Slovakia Super Skipas felhasználhatósága: Ruzomberok - Malino Brdo valamint a síelésen kívül az Aquparku Tatralandiában is használhatják a síbérletet!
A síbérletek 3 típusa:
  • 10 napos*
  • 15 napos*
  • egész szezonban érvényes
*10 és 15 napot használhat fel az egész szezon alatt, nem szükséges egymást követői napokon felhasználni a síbérletet!

Hogyan vásárolható meg a Slovakia Super Skipas síbérletet?
  • 2011. okt. 15-től online a www.skipass.jasna.sk weboldalon.
  • Elővételben okt. 15-től dec. 23-ig Ticketportal és az Eventim SK jegyeladó központokban, novembertől egyenesen Jasná, Tátralomnic, Csorba-tó, Donocaly, Velka Raca és Ruzomberok központokban.
A síbérletet 1 nap alatt csak 1x lehetséges felhasználni, vagy a síelésre vagy az aquaparkba.
További információk: www.superskipas.sk

További programötletek Donovalyban:
  • Ingyenes korcsolyapálya
  • Szánkózási lehetőség
  • Snowparagliding: havas siklóernyőzés
  • Kutyaszánhúzás
  • Bob pálya (csak a nyári szezon ideje alatt üzemel)
Bővebb információk magyar nyelven: www.parksnow.sk

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.