Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fedezd fel Rogla legújabb téli slágereit!

2022.12.13. sielok.hu

Minden síelő számára ismerős lehet az az érzés, amit síelése első csúszásakor érez, mondjuk a Pohorje-hegység friss havas sípályáin. Rogla síterepe a legjobb választás a családosoknak, hisz külön figyelmet szentel legkisebb tagjainak. Ráadásul idén télen még több újdonság várja a gyerekeket. Gyere el, és fedezd fel Rogla legújabb téli attrakcióit!

A családbarát síterep, ahol a gyerekeké a főszerep

A gyermek Snow Park az Uniorček sípálya mellett egy 90 méter hosszú fedett varázsszőnyeggel bővült, így a kis lurkók még kényelmesebben tanulhatnak síelni. A nagy számban ideérkező magyar vendégeknek köszönhetően a helyi síoktatók alap szinten megtanultak magyarul, hogy az oktatást így is segíthessék!

Amint besötétedik, kipróbálhatjuk az esti szánkózást és különféle animációs szórakoztató programokat, ez utóbbi 5 éves kortól, napi 2x2 órában minden gyermek számára elérhető (angol nyelven). A Pohorje falu szintén nagyon népszerű a családok körében, télen és nyáron egyaránt. Ezen a télen a “havas Pohorje falucska” az Uniorček bár mellett számos animációs foglalkozással várja a kicsiket péntektől-vasárnapig és iskolai szünetek ideje alatt. Izgalmas havas játékokat is kipróbálhatunk, amikről még szüleink meséltek, és amelyek időközben sajnos már feledésbe merültek (talán a völgyekben előforduló hóhiány miatt is).

Miért is síparadicsom Rogla?

A síelők jól tudják, milyen felszabadító érzés lesiklani Rogla hóval borított lejtőin, legyen szó napfényes délutánról, csillagfényes égboltról, vagy milyen nagyszerű élmény felpattanni a sífutó lécünkre és elmerülni a friss erdőben. Mindezek mellett snowboardosként is izgalmas kihívás az ország egyik legnépszerűbb Snow parkjában brillírozni.

Nem mindenki tudja, milyen is egy igazi Aprés Ski party, itt ezt is megtapasztalhatjuk az Uniorček bárban, minden héten csütörtöktől szombatig. Egy Pohorje aperitif szürcsölése síbakancsban és teljes sífelszerelésünkben pompázva, TOP zene DJ-vel - tökéletes lezárása egy roglai sínapunknak vagy éppen éjszakai élményeink startja is lehet.

Extrém téli programok, amikre álmodban sem gondoltál

Ne hagyd ki a rövidebb-hosszabb távú hótalpas túrákat, ami nem újdonság már Roglán, de különleges élménnyel gazdagítja roglai síelésedet!
Ha egy kicsit másra vágysz, próbáld ki a husky kutyák szánhúzó programját a kicsiny tó körül Rogla tetején, garantáltan egy téli álomvilágba csöppensz!
Tipp túrázóknak: a túrázás télen is nagyszerű kikapcsolódás. Ha túl hamar besötétedik, vigyetek magatokkal egy fáklyát, és tegyetek egy romantikus sétát az erdőben!

Teszteld le a teljesen felújított Hotel Roglat!

Az egyik fő újdonság Roglán a Hotel Rogla átalakítása! A szálloda 88 szobája nemrégiben teljesen új dizájnt kapott, gondosan válogatott, természetes anyagokkal, modern stílusban, hangsúlyban a kényelemmel. Képek a Rogla Hotel***-ről  Roglán mindenki talál magának érdekességet, nem csak a síelők! Nekik ott van a leghosszabb sípálya, a Jurgovo, vagy a legnépszerűbb sí és snowboard park Mašinžaganál. Ezen kívül sífutók, kezdő sízők, természetkedvelők, wellness rajongók, szánkó őrültek, hótalpas túrázók, nem beszélve gyermekeinkről - mindannyian otthon érezzük magunkat!

Újdonságok a 2022/2023-as szezonban!

Az idei szezonra elkészült az egyik kedvelt szálláshely, a Planja Hotel wellness- és fürdőrészlegének felújítása. A síelésben megfáradt vendégek ezentúl a felújított Szaunavilágban pihenhetik ki a síelés fáradalmait és a szintén megújult medencében tempózhatnak néhányat.
Hotel Planja: megújult a Szaunavilág
Hotel Planja: megújult a Szaunavilág
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a síterepen jövőre egy új, hatszemélyes ülőlift épül. A sílift még csak a következő szezontól üzemel, azonban az előkészületek már megkezdődtek az idei szezonban.

Szintén fontos és jó tudni, hogy az idei szezonban már nincs semmilyen korlátozás a covid járváyn miatt a szlovén síterepeken. Így Roglán is mindenfajta igazolás és korlátozás nélkül lehet élvezni a tél örömeit.

Az idei szezon szerencsére havasan indul Roglán. Jó hír, hogy a síterep december 12-én kinyitott, és a jó hóviszonyoknak köszönhetően a sífutópályákat is előkészítették és december 18-től itt is lehet csúszni!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.