Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Gmoa Oim Race: őrült lesiklóverseny Gemeindealpén

2019.02.26.
2019. március 9-én, immáron 5. alkalommal rendezik meg az alsó-ausztriai Gemeindealpe síterepén a "Gmoa Oim Race" fantázianevet viselő játékos lesikló bajnokságot.
A program délután 2 órakor kezdődik a csúcson lévő Terzerhaus étkezdéjében, ahol a versenyzők spagettit kapnak, hogy az erőnléttel biztosan ne legyen gond. Maga a verseny délután fél 5-kor indul, 3 percenként indítanak el egyszerre maximum 7 csapatot. A versenyzőknek első körben egy rövid szakaszon, sífelszereléssel kell végigfutniuk, majd a 800 méteres szintkülönbséget tetszőleges útvonalon megtéve visszacsúszniuk a völgyállomáshoz.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Nevezni 3 fős csapatokban, fejenként 25 € díj ellenében az esemény honlapján lehet, a nevezési díj tartalmazza az ebédet, a verseny lebonyolítását és az értékes nyereményeket. Az indulók a szombati napra kedvezményes síjegyet vásárolhatnak a pénztárban (a nevezési díj a bérletet nem tartalmazza).

Az eseményt a völgyben egy ünnepélyes díjátadó, majd szabadtéri koncert zárja, de akinek ez sem elég, este fél 9-től tovább bulizhat a Ko'eck panorámabár hivatalos afterpartiján!

Fontos! A jelentkezési határidő 2019. március 7., délután 4 óra, de amennyiben már előtte összejön a 80 nevező csapat, abban az esetben a regisztrációt korábban lezárják!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 84 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.