Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: a fejlesztések után Szlovákia TOP síközpontja

2018.01.30.

A leglátogatottabb idegenforgalmi központ - Chopok-Jasná, télen a szlovák síelés Mekkája, nyáron a kirándulók kedvence!
Az Alacsony-Tátra hegyeinek ölelésében, közvetlenül a Chopok lábánál nem csoda, ha elveszítjük időérzékünket egy egészen más dimenzióba érkezve: véget nem érő panorámás kilátás, a legmodernebb infrastruktúra és minőségi szolgáltatások. Akár barátokkal vagy családdal, a síelés vagy a téli sportok szerelmeseként érkezünk, hamar rabul ejtenek a régió szépségei.
Chopok-Jasná, az Alacsony-Tátra TOP síközpontja 32 év után jelent meg újra a sívilág térképén. A Női Világkupa, melyet 2016 márciusában rendeztek, Chopokra csalogatta a síelés női legjobbjait, és felejthetetlen hangulatot teremtett a világrendezvényen. A Jasnán rendezett Világkupát - "Ski the future" mottóval - a síközpont jelentős fejlesztése előzte meg, mely tíz évvel ezelőtt vette kezdetét.
A síterep infrastrukturális befektetéseinek köszönhetően - mint a modern kabinos felvonók megépítése, a lesiklópályák kiszélesítése, a mesterséges hóágyúzás rendszerének kiépítése, síiskolák és trendi sportboltok nyitása - Szlovákia legjobb és legnagyobb síarénájává vált.
A síközpont a Világkupa hatalmas sikere után is tovább fejlesztett, az elmúlt szezonban ismét egy újdonsággal bővült. A síelők által leginkább látogatott szlovák hegyet, a Chopokot és annak felvonórendszerét az új 15 személyes kabinos felvonó egészítette ki a pályarendszer déli oldalán.

Síelésben első Szlovákiában

Az Alacsony-Tátra hegyvidékét nemcsak a csodás természeti kirándulások és a liptói Tatralandia Aquapark miatt érdemes meglátogatni, hanem a tökéletes síelés élményéért is, mely a magyar határtól mindössze 2 órás autóútra található.

A Jasná síaréna egy nyerő síparadicsom, mely - a síutakkal együtt - 49 km sípályát kínál különbözőn nehézségi fokozatokban. A síközpont lesiklópályái és szolgáltatásai a legmagasabb minőség nemzetközi díjait nyerték el. A tökéletes pályákat a reggeli friss ratraknyomon csúszva élvezhetik a síelés szerelmesei, miközben az egyedülálló téli tájban és meseszép hegyekben gyönyörködhetnek.

A legmagasabban fekvő pályaszállás, a Hotel Rotunda (2.004 méteres magasságban), mely magasabb és alacsonyabb kategóriájú szobákat egyaránt kínál reggelis ellátással, kilátással a hófödte völgyekre, panorámával a fenséges Magas-Tátrára, vagy a festői Felső Garam vidékére.

Jasná remek hely a baráti társaságoknak, freeridereknek és a gyermekes családoknak is. A szórakozásról este is gondoskodnak, a híres klub, a Happy End legjobb lemezlovasai a legjobb zenéket pörgetik a a szórakozás szerelmese számára.

Bővebb információk: www.jasna.sk és www.gotatry.sk oldalakon.

Várakozás nélkül GOPASS-szal

A tátrai síbérletet a síelők kényelmesen lefoglalhatják otthonról az e-shopban a www.gopass.sk oldalon. Elegendő klikkelni és kiválasztani a kívánt szolgáltatást - síelést, kirándulást felvonókkal, belépőt az aquaparkokba vagy síiskolát, esetleg kiegészítő sporteszközöket. A GOPASS kontónak köszönhetően a felhasználók a hűségprogramban kedvezményesebb síbérletekhez jutnak, de ami a legfontosabb: nem kell várakozniuk a pénztárban!

Miért válaszd a Jasná - Alacsony-Tátra régiót?

  • Jasná Alacsony-Tátra Top síközpont 5 nemzetközi minőségdíjjal
  • 49 km lesiklópálya
  • 28 sílift és felvonó ebből a legmodernebbek: Funitel, Twinliner a 15 személyes kabinos felvonó
  • 100 km sífutópálya a Liptón
  • GOPASS e-shop
  • 14 aprés-ski hütte és vendéglő
  • 11 sportbolt
  • 12 síkölcsönző szervizzel és professzionális síiskolával
  • A hóágyúzásnak köszönhetően hó garancia az év 5 hónapjában
  • Éjszakai síelés, szánkózás és snowtubing lehetősége
  • Síbusz és aqua-síbusz, regionális közlekedés
  • Sícsomagok kedvezményes síbérletekkel
  • A többnapos síbérletek lehetővé teszik fel nem használt sínapok fürdőzésre való felcserélését a termálvizes aquaparkokban

Hol szálljunk meg az Alacsony-Tátrában? - Szállástippek

Az új Hotel Posta**** wellness részlege
Az új Hotel Posta**** wellness részlege

Kulináris élmények

Rotunda Restaurant a legmagasabban fekvő bárral vár, nem hagyományosan szervírozott specialitásaival a Chopok csúcsa alatt.

Különleges kulináris élményeket ígér a Von Roll vendéglő is 1.670 méterrel a tengerszint felett, ahová ratrakon juthatunk fel.

Aquapark Tatralandia és Besenova fürdők télen-nyáron

Egy kis nyár a hideg téli időszakban! Látogass el a legnagyobb vízi világba, a Tatralandia Aquaparkba, mely a trópusi éghajlat világába varázsol, és ahol még a tengervizet is élvezheted!

Szintén maximális pihenést kínál a Bešeňová Vízipark mesterséges hullámaival, Wellnes & Spa rituáléival.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Golf
Csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda a Stupka szálloda közelében, kilátással a golfpályára, wellness használattal, Tále síközponttól 3 km-re, Chopok déli oldalától 6 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Besenova csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel a Gino Paradise termálfürdő és aquapark területén, 15 km-re Rózsahegy és 27 km-re Chopok/Jasna síterületeitől. A szálloda vendégei részére ingyenes a belépő a Besenova élményfürdőbe (medencék, csúszda).
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Jasná Deluxe Centrum Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Elegáns, alpesi stílusú, luxus, pályaszállás apartmanok Chopok Grand kabionos felvonójától 50-100 méterre 2-6 fő részére. A faházak egy részében saját kis wellness részleg szaunával, pihenőszobával és kültéri pezsgőfürdővel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.