Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Korlátlan lehetőségekkel vár a Saalbach-i sícirkusz!

270 kilométer pálya, minden tudásszinthez

2016.01.05. | Frissítve: 2019.01.23.
Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn egyike az Alpok legnagyobb síterepeinek. A 270 kilométernyi, különböző nehézségű pályának köszönhetően ez mostantól AUSZTRIA LEGNAGYOBB SÍTEREPE. Nem kevesebb, mint 70 modern sílift áll a télisport-rajongók rendelkezésére.
h i r d e t é s
A kezdők 140 kilométernyi kék pályán sajátíthatják el a síelés alapjait. Emellett még 112 kilométernyi közepes nehézségű piros pálya nyújt további lehetőséget a gyakorlásra. A profi sízők pedig 18 kilométernyi fekete pályán csúszhatnak.

Síelj ameddig a szem ellát!

A lankás lejtőktől a széles carving pályákig a fekete világkupa lesiklópályáktól a snowparkig minden megtalálható a Sícirkuszban. A vendégek leginkább a jól kezelt és széles pályák miatt szeretik ezt a síterepet.

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a pályaminőségre, ezért idén a tervek közt szerepel két új sílift megépítése, a hóágyú géppark fejlesztése, további síterep összeköttetések, új sípályák és egy hóágyúzáshoz szükséges víztározó megépítése is. A vagány snowboardozó, a síeléssel ismerkedő apróság, merész freerider vagy a sportos carvingos egyaránt talál magának megfelelő pályát.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Az új freeride mekka

Saalbach Hinteglemm Leogang síterep összekötése Fieberbrunnal egy új freeride eldorádót teremtett az extrém télisport-rajongóknak. A freeride szerelmesei számtalan pályán kívüli lehetőség közül választhatnak, ezen kívül különböző akadályokkal felszerelt parkok, többféle nehézségű haladó pályák, check pontok (Info pontok a lifteknél), freeride lounge, és freeride nyomvonalak állnak a rendelkezésükre.

Freeride táborok is indulnak, melyek keretében elsajátíthatják a legfontosabb tudnivalókat, úgymint a megfelelő technika, a biztonság és a túravezetés. A tanfolyam során azt a lavinafigyelmeztető rendszert (Lo. La.) ismerhetik meg, amit a Freeride World Tour-on is használnak, és ami az alpesi síterepeken is kitűnően alkalmazható.
További információ: skicircus.saalbach.com
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 29 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet