Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischbergi újdonságok a 2020/21-es síszezonban

2021.01.04. sielok.hu

Az idei tél legnagyobb meglepetése Kreischbergtől az "EAGLE", azaz sas panoráma étterem kristály alakzatú épülete mesés kilátással, "Ski-Drive-In"-nel. Természetesen a FIS világkupa sem marad ki, és a gyermekek is újra örvendezhetnek az izgi kalandoknak, szüleik pedig a családi kedvezményeknek. Bátraknak ajánljuk a Snowpark Kreischberg pályáit!

"EAGLE" (sas) - az új panorámaétterem Kreischbergen

A "Kreischberg Schirmbar" (körbár) már történelem, a következő téli szezontól azonban az "EAGLE", azaz sas panoráma étteremként és bárként trónol 2.000 méteres magasságban. A "Viereck Architekten" által tervezett, kristály alakú épület lesz Kreischberg új mérföldköve, nagy üvegfelületein keresztül csodálhatjuk körben a fantasztikus kilátást. Az épület alapszerkezete a teljes tartó-és fedőelemekkel együtt teljes egészében fából készült, a belső terekben is a faanyag dominál.
Az étterem belső tere kb. 200 ülőhelyet kínál, emellett egy bár és egy terasz is helyet kapott kb. 150 további ülőhellyel. Az alsó szint különlegessége a "Ski-Drive-In" apró frissen készített snack-ekkel és italokkal. Izgalmas építészeti stílusával, kényelmes belső tereivel, minőségi konyhájával és szolgáltatásaival gazdagítja az "EAGLE" Kreischberg gasztronómiai kínálatát.
Kreischberg | Copyright: ikarus.cc
Kreischberg | Copyright: ikarus.cc

Kreischbergi gyermekslágerek:
szellemvasút, dínóerdő & KreiSchi Safari

Legyen szó bébiliftről, varázsszőnyegről vagy hófánkról (tubing) a kicsik mindig megtalálják a nekik való mókát Kreischbergen. Családok számára "kötelező" elem a dínóerdő , ami közvetlenül az új gyakorlópályába csatlakozik be. Izgalmas csúszás várja a gyerkőcöket óriás dinoszaurusz figurákkal a fenyőerdőben.
Különösen kalandos élmény az oroszlánnal, elefánttal, zsiráffal és társaikkal való találkozás a "KreiSchi Safari" akadálypályán.
A 2019/2020-as téli szezontól egy új kalandpálya szórakoztat a szellemvasúttal: a pálya szélén hátborzongató figurák gondoskodnak a maradandó élményekről és egy kis libabőrről.
Kreischberg | Copyright: ikarus.cc
Kreischberg | Copyright: ikarus.cc

Családi előnyök Kreischbergen

  • gyermekek 6 éves korig ingyenesen síelnek,
  • min. egy szülő kíséretében csak két gyermeknek/fiatalkorúnak kell jegyet váltania, a 3. gyermektől már ingyenes a síelés,
  • "Family Days": ingyenes síbérlet 15 éves korig! Elő- és utószezonban (2020. dec. 5-19., 2021. márc. 16 - ápr. 6.) minden gyermek ingyen síel 15 éves korig, amennyiben legalább egy szülő síbérletet vásárol (az akció legalább 2 napos síbérlet megvásárlásakor érvényes).
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc

A sláger: Snowpark Kreischberg

A Snowpark Kreischberg a freestylerek nagy kedvence! 1.900 m-es magasságban kínál tökéletesen kezelt, különböző szintű, közepes "Medium Line" és kezdő "Beginner Line" pályákat a legmagasabb színvonalon.
A 2020/21-es síszezonban a park újabb izgalmas elemekkel várja a freestylereket!

Vásárold meg Kreischberg síbérletedet online!

A Kreischbergen és Lachtalon síelni vágyók online is megvásárolhatják jegyeiket, csak egy Kreischberg vagy Lachtal "keycard"-ra (azaz mágneskártyás síbérletre) van szükségük, így már semmi sem állhat a kényelem útjába - akár otthonról vagy útközben is intézhető a jegyvásárlás. Sorban állás nélkül kezdhetjük meg sínapunkat.
Rauris Kreischberg síterep - kapcsolat:
Tel.: +43 3537 300
Web: www.kreischberg.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.