Menü ≡

Les Menuires - a jól tartott ötvenes

2017.11.13. | Szerző: sielok.hu
Az 50 éves síterep egyáltalán nem idejét múlt! Faházaira és 4 csillagos szállodáira egyaránt jellemző a funkcionalitás, a csodálatos hegyvidéki kilátás, melyek belső kialakítása napjaink ízlését tükrözik. A síterep pedig már előre készül a 60. születésnapjára is, így újabb beruházások, újítások várhatóak az elkövetkezendő 10 évben.
h i r d e t é s
Les Menuires hatalmas síterepében azt szeretjük, hogy december közepétől április végéig hóbiztos, a pályákat főként napsütésben élvezhetjük, kényelmes pályaszállások közül választhatunk, verhetetlen a síterep ár-érték aránya és számtalan sí- és síelés utáni tevékenység közül választhatunk. De ami még ennél is jobb, az a síterep barátságos, kellemes légköre. Itt mindenki kiélvezheti a síterep adta apró örömöket is, melyektől igazán felejthetetlen élménnyé válik a síelés!

Ámulatba ejtő

Les Menuires síterepe intenzív napokat ígér! 8 órakor már a Pointe de la Masse csúcson állhatunk és az első csúszásokkal egyből nyomot hagyhatunk a frissen előkészített hóban. A felkelő nap sugarai, a hihetetlenül friss és tiszta levegő, a lélegzetelállító panoráma megrészegíti az első síelőket.

Teljes kikapcsolódás

Ellazulni a jacuzzi forró vízében, elmerengeni az érintetlen hófödte csúcsok látványában... a feltöltődésre és a wellness élményekre is bőven van lehetőség a 3 Vallées (Három völgy) sícentrumhoz tartozó Les Menuires síterepén!
A Plan d’eau des Bruyères nyugalommal teli, természetes tája várja a túrázókat és a sífutókat, mely tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

Önfeledt szórakozás

Síelni legjobb a család vagy a barátok körében, akikkel önfeledten szórakozhatunk. Az új "Premium" sícsomagnak köszönhetően számtalan síelés utáni kikapcsolódásra is lehetőség nyílik: hócsata, szánkózás a roc’n bob pályán, villámgyors bobozás, suhanás fatbike kerékpárral vagy elektromos hószánnal, Les Menuires-ben mindenki újra gyerekké válhat egy hétre!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Adrenalin

Akiben él a versenyszellem, próbára teheti magát a Derby Bon Appétit vagy a 3 Vallées Enduro síversenyen. Az egészen kicsiket pedig a Piou-Piou falu várja. A legbátrabbak síoktató kíséretében vághatnak neki a pályán kívüli síelésnek az Yvoses vagy a Vallée des Encombres területén. Aki itt végigmegy, az büszke lehet magára!

Büszke helyiek

Les Menuires síterepén a síoktatók, a kereskedők, a szállásadók nagy része a környékről származik, mely érezhető is a vendégszeretetükön! Érezni rajongásukat a síterep iránt, mely az elmúlt 50 évben hihetetlen gyors fejlődésen ment keresztül.
Az itteni emberek büszkék a gyökereikre, ragaszkodnak a szülőföldjükhöz és hatalmas lelkesedéssel mesélnek a hegyvidéki tapasztalataikról, mely biztonsággal és jó érzéssel tölti el az idelátogatókat.
Les Menuires sok nemzet körében nagy népszerűségnek örvend, így nemzetközi vendégkörrel büszkélkedhet, akik visszavágynak a csodás síterepre!

2017.11.19. 21:36:32 Fidosan
:) imádjuk , januárban megyünk hatodszorra ide, kipróbáltunk mást, mindig a bezzeg a 3 völgy.... lett a vége, 10 éjszakát foglalunk többnyire, volt több is kevesebb is már de megunhatatlan...pályaszállások vannak többnyire, ha kiismeri az ember mi hol mennyiért van nagyon jó ár-érték arányban ki lehet hozni a síelést...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »