Menü ≡

Miért ne (csak) síelj télen?

2019.01.13. | Szerző: Hudanik Zsolt
Itt a tél, itt van újra! Sok egy-két napos, vagy akár hosszabb síutazás kering a neten, de télen nem csak forralt borozni és síelni jó szerintünk! :)
Hótalpas túra a Rolitúra csapatával
Jó ötlet lehet egy hótalpas túra, amihez semmi előképzettség nem kell, csak némi lelkesedés és a túra hosszának függvényében némi állóképesség.
Kezdő túra lehet az ausztriai Rax, vagy a síelésből már ismert Semmering környéke, amit akár síeléssel is kombinálhatunk ha nem csak egy nap ismerkedünk a sógorok hegyeivel. Ilyen még akár Donovaly is, ahol az elmúlt évek legjobb hava várja a 2019-es hótalpazókat (és síelőket persze!).
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ha épp nem akarunk a hóban síelni, vagy hótalpas túrázni, akkor jó ötlet egy varázslatos nyári célpont felkeresése a téli Plitvice Horvátországban. Itt a befagyott vízesések, és tavak igazi misztikus ködbe varázsolják a tájat. Fontos, hogy nem egy nonstop „csobbanási” helyszín ez a táj, és érdemes két napot rászánni egy finom vacsorával megspékelve a fehér táj élményt!

Ha még nem hótalpaztál, de belepillantanál egy rövid ausztriai kalandba, ami a Suthelckre csúcsára vezet, és nem is a legkönnyebb, nézd meg a videót:

Rolitúra - Ne ülj otthon! Utazz velünk! web: https://rolitura.hu/
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó utazási irodák:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »