Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miért ne (csak) síelj télen?

2019.01.13. Hudanik Zsolt

Itt a tél, itt van újra! Sok egy-két napos, vagy akár hosszabb síutazás kering a neten, de télen nem csak forralt borozni és síelni jó szerintünk! :)
Hótalpas túra a Rolitúra csapatával
Jó ötlet lehet egy hótalpas túra, amihez semmi előképzettség nem kell, csak némi lelkesedés és a túra hosszának függvényében némi állóképesség.
Kezdő túra lehet az ausztriai Rax, vagy a síelésből már ismert Semmering környéke, amit akár síeléssel is kombinálhatunk ha nem csak egy nap ismerkedünk a sógorok hegyeivel. Ilyen még akár Donovaly is, ahol az elmúlt évek legjobb hava várja a 2019-es hótalpazókat (és síelőket persze!).
Ha épp nem akarunk a hóban síelni, vagy hótalpas túrázni, akkor jó ötlet egy varázslatos nyári célpont felkeresése a téli Plitvice Horvátországban. Itt a befagyott vízesések, és tavak igazi misztikus ködbe varázsolják a tájat. Fontos, hogy nem egy nonstop „csobbanási” helyszín ez a táj, és érdemes két napot rászánni egy finom vacsorával megspékelve a fehér táj élményt!
Mesés türkizkék színű tavak, gyönyörű befagyott vízesések, sűrű havas erdők
Mesés türkizkék színű tavak, gyönyörű befagyott vízesések, sűrű havas erdők

Ha még nem hótalpaztál, de belepillantanál egy rövid ausztriai kalandba, ami a Suthelckre csúcsára vezet, és nem is a legkönnyebb, nézd meg a videót:

Rolitúra - Ne ülj otthon! Utazz velünk! web: https://rolitura.hu/
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.