Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fedezd fel a hegyek világát a MOUNTEX csapatával!

2011.06.10. | Frissítve: 2016.05.07.
A Mountex Adventure hegyi tafolyamain és túráin a felfedezetlen tájak meghódításához elengedhetetlen ismereteket sajátíthatsz el tapasztalt vezetők segítségével. Amellett, hogy jól fogod érezni magad, megismered azokat a technikákat, amikkel később már egyedül is nekivághatsz az ismeretlennek.

2016. június 23-26. - VIVA ferrata
Via ferrata biztonságtechnikai tábor a Dolomitokban - 2016

Négynapos gyakorlatozás és mászás a biztonságosabb ferrátázásért - és a szuper élményekért! Legyél nagyobb biztonságban ferrátázáskor, tanuld meg, hogyan lehetsz úrrá a különböző váratlan helyzeteken.

A négynapos biztonságtechnikai tábor keretében – a rendes mászásokon kívül – megtanulunk és begyakorlunk minden olyan technikát, melyek segítségével stabil, önálló műveletekre is képes, hasznos tagjai lehetünk egy sikeres csapatnak...
Bővebb infó: adventure.mountex.hu
Tanfolyam ára: 44.000 Ft
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

2016. július 4-10.
M. A. Nyári alapfokú sziklamászó tanfolyam

Ha a természet - szó szerint - kézzelfogható közelségére vágysz, ha érdekel ez a tested és agyad minden területét megmozgató sport, ha nyitott vagy a kalandokra... de mindezt ésszel és biztonságosan akarod kipróbálni és megtanulni - akkor itt jó helyen jársz! :)
Ez a tanfolyam nem csak a teljesen kezdőknek szól, hanem bárkinek, aki szeretné egyszer (vagy még egyszer) végre logikus rendszerben átlátni és megtanulni a sziklamászás biztosítástechnikáját.
De ennél is többet tűzünk ki: ezen a héten együtt edzünk, együtt fejlődünk mind erőben, mind technikában, hogy valódi fejlődést érjünk el.
Bővebb infó: adventure.mountex.hu
Tanfolyam ára: 63.000 Ft

2016. július 16-24.
Haladó sziklamászó tanfolyam Val di Melloban

Val di Mello az a hely, ahol hihetetlenül stabil grániton mászhatunk, ahol megtanulhatjuk, hogy a mászás valóban a mászásról szól - és nem az agyonnittelt utakon csimpaszkodásról, ahol egy helyen megtalálod a fantasztikus boulder-tömböket, a sportutakat és az 1.000 méteres falakat, ahol vízesések tucatjai nyújtanak felfrissülést, ahol esténkét vidám mászók töltik meg a Fiorelli Pizzeriát és a Bar Monicát, ahol egyszerre láthatsz pálmát és gleccsert, ahol végtelen tábla- és repedésmászások várnak rád...
Bővebb infó: adventure.mountex.hu
Tanfolyam ára: 55.000 Ft

2016. augusztus 3-7.
Biztonságban a gleccserek világában - hegymászótanfolyam a Grossvenedigeren

A tanfolyam elsődleges célja, hogy a résztvevők megismerjék a gleccserekkel körülvett alpesi hegyek szépségeit és veszélyeit, és szert tegyenek minden olyan hegyi ismeretre, melyek segítségével minél nagyobb biztonságban járhatják a gleccserek világát.
Bővebb infó: adventure.mountex.hu
Tanfolyam ára: 48.000 Ft

2016. augusztus 28. - szeptember 4.
Ortler és Gran Paradiso (4061 m) - M. A. magashegyi-gleccserjáró tanfolyam

Tanfolyam és csúcsmászások = maximális alpesi kaland!
A Gran Paradiso a "legolaszabb" négyezres (4061 m). Viszonylag könnyű megmászni, de azért nem szabad lebecsülni! mégiscsak egy négyezres hegy! Méghozzá gyönyörű!
Másszad meg ezeket a fennséges csúcsokat (is), de legyél tisztában mindennel amit csinálsz! Tanuld meg kiismerni a gleccserek és havas hegyek világát, tanuld meg a szükséges felszerelések helyes használatát és a biztonságos mászás fogásait! Bővebb infó: adventure.mountex.hu
Tanfolyam ára: 60.000 Ft

Jelentkezés:
Monostori András
Telefon: 30/251-50-54
Email: monostori.andras@mountex.hu
Web: adventure.mountex.hu
2011.06.19. 15:26:43 minerel
Aki Arcoban kezdi a tanfolyamot meg is érdemli.
itthon egy csomó egyesületnél lehet sziklamászó tanfolyamot elvégezni és a padevan ha végez akkor érdemes meglátogatni az ilyen helyszíneket.
2011.06.23. 10:52:19 bevicza
Miért is ne lehetne Arcoban kezdeni? Gyönyörű a vidék, Andris pedig a lehető legjobb oktató. Ha búvár vizsgát akarnál tenni, akkor szívesebben szüttyögnél a dorogi tó iszapos vizében, mint tanulnál az Adrián, vagy a Vörös-tengeren?
Arcoban kezdeni felemelő élmény.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síiskolák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 223 vendég és 23 regisztrált felhasználó látogatja.