Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Napsütéses síelés garantált hóval és zenei fesztivállal Nassfelden

2024.02.26. (x) szponzorált cikk

Képzeld el, hogy a hófedte hegycsúcsok napsütésben tündökölnek, a hűvös éjjeli hőmérséklet reggelre ropogósan frissre varázsolta a szépen eldolgozott havat a sípályákon, a madarak csicseregnek és kellemes szellő fúj.
Délelőtt elbűvöl a 110 km sípálya, egyik pályát hódítod meg a másik után. Délután lecseréled a bukósisakot napszemüvegre, és kényelembe helyezed magad az Alpok legnagyobb napozóteraszának egyik nyugágyában. Ez az a pillanat, amikor mindent tökéletesnek érzel! Egyszerűen hátradőlsz, és élvezed az életet!

Mindezt hol? Természetesen Ausztria napsütésben leggazdagabb síterepén, Nassfelden.
Mikor? Február végétől egészen húsvétig.
Napfényes síelés Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Napfényes síelés Nassfelden | Fotó: Martin Lugger

Nassfeld ismét a Európa legjobb síterepei között

Az elismert nemzetközi sí weboldal, a világ legnagyobb síportálja, a skiresort.de 18 szempont alapján tesztelte Nassfeld síterepét 2024. januárjában. Az átfogó minősítés remek eredménnyel zárult: Nassfeld ismét megkapta a legjobb síterepeknek járó kitüntetést, azaz Karintia legnagyobb síterepét a kiemelkedő minőségű, TOP síterepek közé sorolta. Kiemelkedő a teljesítménye a sípálya-karbantartás, a családbarát szolgáltatások, a tisztaság és higiénia terén. Kimagaslóan értékelték a változatos és élménygazdag sípálya kínálatot, hogy szinte minden sípálya elérhető kényelmes ülős- és kabinos felvonókkal, valamint a sípálya térképe és sípályák kitáblázása részletes és jól használható. A sok pályaszállás is extra pontot ért.
Naplemente Nassfelden | Fotó: Peter Maier
Naplemente Nassfelden | Fotó: Peter Maier

Ahol a zene és a napsütés találkozik

Lélegzetelállító panoráma, arcot simogató napsugarak, kulináris hütteélmények és ezt körítő kellemes zene. Napsütéses tavaszi idővel, kiváló hóhelyzettel és hétvégente hangulatos zenével várja a síelőket Nassfeld 2024. febr. 24-től a „Music meets Sun” rendezvénysorozat. Aki kellemes hangulatban szeretné lezárni az idei síszezont, Nassfelden tökéletes kikapcsolódást talál.

Febr. 24-től különböző dj-k és előadók lépnek fel hétvégente a síterep számos pontján. A 7 héten át tartó rendezvénysorozat a Tressdorfer Almon kezdődik a WinterAlmParty-val. Ezt követi helyszínként március 2-án a Kabrio, ahol „Vino al Sole” mottóval a kiváló olasz borok körül forog majd minden. Márc. 9-10-én a Watschinger Almon folytatódik a buli az évenként megrendezett Hüttenmeister bajnoksággal, amit márc. 16-án vízicsúszda verseny & látványos koktél show követ a Kapas és a WU bárokban. Egy héttel később az Alpenhof Plattner étterme lesz a soros házigazda „Hagyj időd az élvezeteknek“ mottóval. A kiváló karintiai vendéglő és minősített slow food étteremben márc. 23-án nassfeldi vendéglátók főznek hangulatos DJ zenével a háttérben. Április 1-jén a KofelAlm hüttébe érdemes majd betérni, a nagy finálé pedig ápr. 6-án a Berghex síbárnál lesz. A belépés minden rendezvényre ingyenes!
A Music meets Sun hétvégékre 3 nap/2 éjszakás síbérletes ajánlatokat ide kattintva kérhetsz akár online is
Ingyenes snowboard workshop

A Shred Tour profi snowboardos csapata Karintia síterepein vezeti be az érdeklődőket a snowboard trükkök rejtelmeibe. A következő nassfeldi alkalom – amin minden érdeklődő, kezdő és haladó snowboardosok is részt vehetnek - márc. 23-24-én lesz. A részvétel teljesen ingyenes.
A Carinthia Shred Tour rendezvényről még több infót itt találsz
Szezonzáró síakciók Karintia legnagyobb síterepén

Gyere, élvezd a havat Nassfelden egészen húsvétig, hóbiztos sípályákon. Márc. 17-től meglepünk 1 ingyen éjszakával! Vasárnaptól csütörtökig tartó foglalás esetén 4 éjt kapsz, de csak 3 éjt fizetsz.

Válassz és foglalj magadnak akciós síajánlatot márciusra itt

Az egész családotok szereti a síelést? Gyertek síelni együtt a gyerekekkel! Használjátok ki a márc. 15-i hosszú hétvégét vagy síeljetek még egy utolsót a tavaszi szünetben!

A márc. 15-i hétvégére itt kérj síajánlatot

A márc. 16-ápr. 4. között foglalható családi síakciót - ahol gyermeked 10 éves kor alatt ingyen síelhet - pedig itt találod

Információk magyarul

Nassfeld síterepéről minden információt elérhetsz magyar nyelven is. Kezdd az ismerkedés a sítereppel a magyar nyelvű weboldalon , majd tedd fel kérdésed bátran magyar kollégáinknak . Segítenek Neked az akciós síajánlatok és szállások foglalásában is, csak írd meg a magyar@nassfeld.at email címre, mit keresel és személyre szabottan elküldik Neked az elérhető legjobb ajánlatokat.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.