Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfelden garantált a hó és a napsütés márciusban is

2023.03.03. (x) szponzorált cikk

Szezonzáró síelést tervezel? Ausztria 10 legjobb síterepe közé tartozó Nassfeld az egyik legjobb választás ehhez! Karintia legnagyobb síterepét Budapestről már 6 óra utazással elérheted. 110 km széles és kiválóan karbantartott sípálya vár, ahol a hó március végéig garantált. De nem csak a hó, hanem a sok napsütés, a modern felvonók, a gondosan karbantartott pályák és a lenyűgöző panoráma is!
Nassfelden a legmagasabb a napsütéses órák száma | Fotó: Martin Lugger
Nassfelden a legmagasabb a napsütéses órák száma | Fotó: Martin Lugger
Hagyd magad elcsábítani! Nézd meg Nassfeld magyar nyelvű weboldalát , a webkamerákat, az aktuálisan nyitva tartó felvonókat és sípályákat, vagy a következő 4 napra szóló időjárás előrejelzést itt
Ezen kívül Nassfelden vár - a télen kimagasló, több mint 850 napsütéses órának köszönhetően - az Alpok legnagyobb napozóterasza is, több mint 1000 napozószékkel és napfénypontokkal. Egy csipetnyi Dolce vita neked is jót fog tenni: élvezd az életet és relaxálj két csúszás között egy kényelmes napágyban a hóval borított napsütötte fennsíkon.
Síelés napsütésben Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Síelés napsütésben Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Hozd ki kedvezőbbre síelésed: vedd meg síbérleted elővételben magyar irodánknál 5% kedvezménnyel! Ha egy hütte ebéd, az autópályamatrica vagy csak két korsó sör árát spórolod meg, már akkor is megéri, de 6 napos síbérleteknél akár egy tank benzin árát is megtakaríthatod!
Rendelésed küldd a magyar@nassfeld.at email címre vagy add le telefonon magyarul a 06-1-329-6355 telefonszámon.

Ne feledd, a kedvezményes elővételi lehetőség csak a régió premium partner szállásai mellé lehetséges. A szállások listáját itt találod
30 modern felvonó vár Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
30 modern felvonó vár Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Ha még ennél is többre vágysz, kellemes zene, ízletes ételek & gyönyörű panoráma is jár Nassfelden a napfényes szezonzáró síeléshez. Márc. 4-től az ápr. 10-i szezonzárásig mind a 6 hétvégén DJ-k, élőzene & koktélshow várja a síelőket a sípályán és a pályák melletti hüttékben egyaránt. A belépés a programokra ingyenes!
A Music Meet Sun hétvégékre 3 nap/2 éjszakás síbérletes ajánlatokat ide kattintva foglalhatsz akár online is
Music meets Sun | Zene és napfény a sípályán
Music meets Sun | Zene és napfény a sípályán
Nassfeld lehengerlően sokoldalú sípályáin könnyű megéhezni. Szerencse, hogy Karintia legnagyobb síterepén a kulináris kínálat is magas színvonalú. A hagyományos karintiai fogásoktól, az osztrák klasszikusokon át egészen az olasz ízekig csúszhatsz. Nassfelden az ízélmény jóval többet jelent, mint a szokásos egyforma hütteéttermek.
Kulináris élvezetek Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Kulináris élvezetek Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Karintia legnagyobb síterepe köszönhetően az olasz határ melletti elhelyezkedésének, a két ország konyhaművészetének a legjobbját nyújtja. A 25 osztrák hütte és olasz étterem ételkínálata remekül ötvözi a helyi és tradicionális, a mediterrán és a gourmet konyhát. Ennél több Alpok-Adria életérzés a sípályán már nem is lehetne!

Gyere, élvezd az ízeket és a havat Nassfelden egészen húsvétig, hóbiztos sípályákon. Márc. 18-tól meglepünk 1 ingyen éjszakával! Vasárnaptól csütörtökig tartó foglalás esetén 4 éjt kapsz, de csak 3 éjt fizetsz.
Nassfelden 25 síhütte és étterem vár a sípályák mellett
Nassfelden 25 síhütte és étterem vár a sípályák mellett
Mindenben segítünk! Kérdés esetén keresd magyar irodánkat, ahol munkatársainktól magyarul kapsz választ. Sőt, az igényeidnek megfelelő legkedvezőbb síajánlat megtalálásában is segítenek Neked! Magyar irodánk elérhetőségét itt találod
Nassfelden nem csak a síterep, a panoráma is lenyűgöző | Fotó: Martin Lugger
Nassfelden nem csak a síterep, a panoráma is lenyűgöző | Fotó: Martin Lugger

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.