Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első havas hétvége a Normafánál

2001.12.02. sielok.hu

Az első havas hétvége a Normafánál Furcsa, hogy egy kétmilliós városban csak néhány családnak jut eszébe egy gyönyörű tiszta, napos szombat délelőtt, hogy a tél első napján megszánkóztassa gyermekeit. Idilli havas táj várt bennünket a Normafánál 2001. december 1-én.
Igaz, amíg a városon keresztül autóztunk, még mi sem igazán hittünk abban, hogy igazi szánkózást tartogathat a mai nap , és mégis: miközben Pesten nyomát is alig láttuk már a hónak, a Normafa igazi téli arcával várta a kirándulókat.
A szánkózókon kívül láttunk a hegyen síelőket is: voltak köztük meglepő sebességgel száguldozó sífutók, lelkes nyugdíjasok, családapák és még lelkesebb csemeték, akik apró léceiken akik életük első lesiklásait próbálgatták. Felvonó hiányában a hegyre vontatást a szülők, nagyszülők vállalták. Még snowboardost is láttunk csatolni, a pár centis, egyébként jó minőségű, a napsütés ellenére cseppet sem latyakos hóban.

Bár az itteni lejtők alpesi síélményeket nem tartogatnak, egy kellemes első téli hótaposásra, szánkózásra, csúszkálásra jó választásnak tűnt 2001. december 1-én a Normafa. (megközelítés: 21-es busszal a Moszkva térről, fogaskerekűvel, vagy autóval a Déli pu. felől az Istenhegyi úton).

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.