Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sappada: tradíció, nyugalom és egyedi hangulat

2013.12.23. 2015.02.10. sielok.hu | frissítve: 2015.02.10.

Sappada, Olaszország észak-keleti részén, Magyarországhoz közel helyezkedik el, a Dolomitok kapujaként enged betekintést egy olasz hegyi falu életébe. Azoknak ajánljuk ezt a síterepet téli üdülésük helyszínéül, akik egy csendes, nyugodt, tömegmentes helyet keresnek.
Az 1200 méter magasan fekvő Sappada különleges hangulatát egyedi építészete, a kis utcácskákban megbújó kiváló éttermek, üzletek és a háttérként szolgáló csipkés hegycsúcsok jelentik.
A téli időszakban természetesen a téli sportok miatt érkeznek ide legtöbben, őket a hosszan elnyúló település több pontján megtalálható, részben összefüggő pályarendszer várja. Öt ülős és hét húzólift nem a modern "sígyárak", hanem nyugalmára vigyázó síterep képét adja vissza. Egy helyen azért, mégiscsak találunk hangzavart és ez pedig a Nevelandia, Olaszország egyik legnagyobb havas vidámparkja. Itt háromtól kilencvenkilenc éves korig mindenki találhat magának elfoglaltságot: bob-és szánkópálya, kisvasút, korcsolyapályák, ugrálóvárak és eszkimó falu szerepel többek között a kínálatban.
Nevelandia Gyerekfalu
Nevelandia Gyerekfalu
A síterep sajátossága, hogy a szezon nagy részében magyar sí- és snowboardiskola és képviselet várja a hazánkból érkezőket. Az oktatás mellett kölcsönzőt és sízés utáni programokat is kínál az iskola, így megismerhetjük a helyi természeti és épített környezet különlegességeit és a helyi ízek világába is belekóstolhatunk.

Sappadai szállásajánlatok és programokat a sitanoda.hu oldalon találhatunk.
KOMMENTEK
bouquetk | 2013.12.23. 18:29
Szerintem síelés szempontjából igencsak felejthető hely.
Kobak | 2013.12.29. 12:24
2009 januárban voltunk kint egy hetet. Nagyszerű élmény volt. Mind síelésre, mind kikapcsolódásra megfelelő hely. Még vissza megyünk ide párszor.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.