Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonnyitás és kedvezményes síajánlatok Nassfelden

2023.12.05. (x) szponzorált cikk

2023. december 7-én a hegyen és a völgyben is hóval borítva rajtol a síszezon Karintia legnagyobb síterepén, Nassfelden. Kevés magyar síelő van, aki nem ismeri még Nassfeld síterepét, ha személyesen még nem is, legalább hallomásból.
110 km hóbiztos sípálya, széles, kezdő és haladó síelőknek is ideális lejtők Ausztria és Olaszország határán, mindössze 600 km-re Budapesttől.
Családi síelés Nassfelden | Fotó: Daniel Gollner
Családi síelés Nassfelden | Fotó: Daniel Gollner

Nassfelden egész szezonban megfizethető síajánlatokkal várunk

Egész szezonban elérhetők a Ski Hit sícsomagok szállással többféle kategóriában és kedvezményes síbérlettel.

December elején, január közepén és március második felében használd ki a 3 éjt fizet, 4 éjt kap síakciónkat.

Ugyanerre az időszakra – idén csak ellátás nélküli szállással - elérhető a népszerű családi síakciónk is, a Nassfeld Ski Surprise, ahol a gyermekek 10 éves kor alatt ingyenes szállást és síbérletet kapnak, sőt ingyenes sífelszerelés és síoktatás is jár a csomaghoz.

Tudtad? Nassfeld régiónak magyar nyelvű weboldala mellett van magyar ügyfélszolgálata is, ahol magyar nyelven foglalhatsz szállást és kérhetsz információt a régióról.

A kedvezményes síajánlatokért írd meg magyar kollégáinknak a magyar@nassfeld.at email címre, mikor utaznál, hány fővel és milyen síajánlatot keresel, és elküldik neked a legjobb, személyre szabott síajánlatokat.

Vagy böngéssz a kedvezményes csomagajánlatok között magyar nyelvű weboldalunkon.

Ha már megvan a szállásod, magyar irodánknál elővételben kedvezményesen veheted meg síbérletedet. Biztosítsd a helyet és a legkedvezőbb árat is magadnak a sípályán!
Kedvezményes síbérlet rendelés magyar képviseleti irodánknál itt:
www.travelteam.hu/Ausztria/Nassfeld

Még kezdő síelő vagy? Vagy gyermekeddel szerettetnéd meg a síelést?

Nassfelden több tanulópályát, kék pályákat és magyar síoktatót is találsz.
Napfényes Nassfeld | Fotó: Martin Lugger
Napfényes Nassfeld | Fotó: Martin Lugger

Kíváncsi vagy még néhány érdekességre?

A 66-os utat Nassfelden is felfedezheted. Na jó, kicsit másképp, mint Amerikában. Itt sítalpon és az összes 6 üléses felvonó segítségével síelheted végig Nassfeld síterepének összes hegyét.

Ezért és több másik kihívás teljesítéséért (pl. legalább 10.000 m szintkülönbség teljesítése egy nap alatt) kitüntetéseket gyűjthetsz síbérleted sorszámával a Skiline weboldalán.

Nassfeld sípályái madártávlatból | Fotó: Martin Lugger
Nassfeld sípályái madártávlatból | Fotó: Martin Lugger
Azt tudtad-e, hogy Nassfeld síterepe büszkélkedik a legtöbb napsütéses órával egész Ausztriában? Ez azt jelenti, itt síelhetsz a legnagyobb eséllyel napsütésben. Jól hangzik, ugye? Gyönyörű napsütésben csúszni a sípályán, közben élvezni a lenyűgöző panorámát. Ha ez nem lenne elég, Nassfeld sípályáinak fekvése azt is lehetővé teszi, hogy besíeld a teljes pályarendszert, mégis egész nap a napsütést kövesd és mindig a napos oldalon csússz!

Lesd meg a napsütést és a gyönyörű fekvésű sípályákat élő webkameráinkon itt: www.nassfeld.at/hu Ha síelés utánra is szeretnél programot: Nassfelden összesen 6 szánkópálya található a régióban, ezek közül 5 esti szánkózáshoz kivilágított. A varázslatos Weissensee tavat is nálunk találod, ami telente Európa legnagyobb természetes korcsolyapályájává változik. Akár egy James Bond filmben is érezheted magad a jégen csúszva, hiszen 1987-ben valóban itt forgatták a film egyes jeleneteit.

Ha számodra is elengedhetetlenek a klasszikus hütte slágerek a síeléshez, jó, ha tudod: DJ Ötzivel találkozhatsz dec. 16-án Nassfeld síterepén, aki aznap délután egy ingyenes szabadtéri koncerttel indítja be a síszezont. Aznap legalább 20 fős társaságoknak a napijegy csak 43 €/fő!
Napfényes síelés Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
Napfényes síelés Nassfelden | Fotó: Martin Lugger
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.