Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tále síközpont - mozgásban a család

2020.01.10. Tále (x)

A gyermekek imádják a lejtőinket és mi is imádjuk a gyerekeket! Boldogak vagyunk, amikor a családok a téli sportolás helyszínéül minket választanak és mi tökéletes feltételeket biztosíthatunk nekik.
Remek síbérlet árak és jól karbantartott lesiklópályák; ezek a Tálei síközpont legnagyobb büszkeségei. És rengeteg parkolóhellyel is rendelkezünk! Síelés közben kellemes háttérzene biztosítja a megfelelő hangulatot és ha vendégeink melegedésre vágynak, csak térjenek be a fagerenda étterembe, ahol az ételek és italok széles kínálatából választhatnak.

A teljesen kezdők a síiskolánkban tanulhatják meg az alapokat, azok pedig, akik már jártasak már valamelyest a sportban, de még nincs felszerelésük, a síkölcsönzőben tudnak felszerelést bérelni, vagy szervizeltetni.
Csupán 3 km-re található a sítereptől a Stupka Hotel, ahol egy komplett wellness részleg is a vendégeink rendelkezésére áll: szauna, masszázs, pezsgőfürdő, medence lazítóan hat a megfáradt izmokra. A Hotel Stupka vendégei kedvezményesen válthatnak síbérletet Táléra, a szálloda saját síbusza pedig közvetlenül a sípályáig szállítja őket.

Tálén a kezdőktől a középhaladókig mindenki megtalálja a számítását. Még a gyakorlott sízők is szívesen látogatnak el hozzánk: "imádom a gyönyörű kilátást az Alacsony-Tátra csúcsaira és a remekül kezelt sípályákat, ahol élvezetes carving íveket húzhatok" - vélekedett az egyik régóta visszatérő vendégünk.
A leghosszabb lejtő 870 méter hosszú és 210 méteres szintkülönbségű, míg a legrövidebb 200 méter hosszú és 38 méter emelkedésű. Minden pénteken és szombaton lehetőség van esti, villanyfényes síelésre is! És ha elegendő hó esik, akkor megnyitjuk a 4 és 1 km hosszú sífutópályáinkat, amire szintén büszkék vagyunk. Nyáron mindezt egy professzionális golfpálya váltja fel. Péntekenként és szombatonként a rövidebb pályán szintén lehetőség van villanyfénynél hódolni a sífutás szenvedélyének.
Előnyeink közé tartozik még a könnyű elérhetőség a magyar határtól, amely mindössze 2 órára található, valamint a Chopok-Jasná síközpont is könnyen elérhető (6 km).
Rauris Tále - kapcsolat:
Web: www.tale.sk
E-mail: infotale@tale.sk
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.