Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Telgárt - határközeli síélmények az Alacsony-Tátrában

2024.01.05.

Ha nem szeretnél sokat utazni, de mégis megcsodálnád a Tátra vonulatait, és eltöltenél pár kalandos téli napot Szlovákiában, Telgárt barátságos kis síterepe szuper választás! Kék, piros és fekete pályák, sífutópályák, szánkópálya, gyermekeknek szervezett programok, sőt mi több: esti síelés is vár a Királyhely (Kralova Hol'a) lábánál!
Telgárt síterepe az Alacsony-Tátra hegyei alatt fekszik, mindössze 100 km-re a magyar határtól. Nem kell sokat utaznunk, hogy megcsodálhassuk a Királyhegy (Kralova Hol'a), az Alacsony-és Magas-Tátra meseszép vonulatait, és gyönyörű alpesi panorámában síelhessük át a napot.
A síközpont 6,5 km hosszúságú sípályái és 7 húzós síliftje tökéletes kikapcsolódást nyújtanak családoknak, gyerekeknek és haladó síelőknek egyaránt.
Összesen 10 db sípályán (1 db fekete, 3 db piros, 5 db kék pálya és 1 db gyerek lift), 3 freeride terepen, kezelt sífutópályákon, gyermek szánkópályán fedezhetjük fel a tél kalandjait a családias kis síterepen, Telgárt falu közelében, az Alacsony-Tátra, Szlovák Paradicsom és a Szlovák-érchegység között.
A gyerekeket sem kell félteni, nem fognak unatkozni a rendszeresen szervezett programokon: kutyaszános kirándulás, lézer show, retro síelés, animációs foglalkozások teszik izgalmassá síelős élményeiket.

És, ha még ez sem elég: próbáld ki a tuti bulit, a telgárti esti síelést!
Síiskola, síkölcsönző és síszerviz is vár a pályák mellett. Ha elfáradtunk pihenjünk meg a síterep tradicionális éttermében vagy après-ski bárjában, ahol szlovák finomságok várnak.

Újdonság a "Depo Café", ami egy régi vasúti kocsiból lett átalakítva különleges kávézóvá. Ez mindössze 200 méterre található a sípályáktól, ablakaiból gyönyörű kilátással a hegyekre és a Telgárti viaduktra (Chmarošský viadukt), amely Szlovákia egyik legszebb vasútvonala.
A barátságos síterep közelsége miatt is jó választás Magyarországról, ráadásul Losonc (Lučenec) városából (a magyar-szlovák határtól kb. 30 percre) külön síbusz is indul minden hétvégén. Apartmanok és házikók a sípálya mellett  További információ a síterepről: skitelgart.sk

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.