Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salomon bukósisakok reflektorfényben

Biztonságos és még menő is!

2018.01.31. 2018.03.01. | frissítve: 2018.03.01.

A bukósisak viselése a téli sportokban régen még csak a versenyzők és a kisgyerekek privilégiuma volt, mára viszont eljutottunk oda, hogy a sípályákon inkább már az megy kuriózum számba, ha valakin nem látunk bukósisakot. Ez annak is köszönhető, hogy a mobiltelefonokhoz hasonlóan a bukósisakok fejlődése is elképesztő ütemet mutat, és ma már nem kell kompromisszumot kötnünk, amikor úgy döntünk, hogy szeretnénk fejünket is biztonságban tudni.
A régi bukósisakokkal ellentétben a mai, modern sisakok kényelmesek, könnyűek, jól szellőznek, remek ütéselnyelő tulajdonságokkal bírnak és nem utolsósorban jól néznek ki, valamint alkalmazkodnak az általad űzött sporthoz, legyen az pályasí, vagy freeride snowboard.

FREERIDE SISAKOK:

A QST, Quest és Quest Access sisakok közös jellemzője, hogy függetlenül attól, hogy megfelelnek a freeride stílus támasztotta különleges körülményeknek, mégis könnyűek maradtak. Az összes sisakban EPS 4D technológia található, ami jelenleg a piacon a legjobb ütéselnyelő képességekkel bíró béléstípus. Az in-molded héj pedig a kis súlyt biztosítja.

ALL MOUNTAIN SISAKOK:

Tökéletesen a Te ízlésedre szabva! Természetesen ezekben a sisakokban is mind megtalálható az EPS 4D technológia, a színt, állítási metódust viszont már csak Te határozod meg! A megszokott "tekerős" bukósisakokon itt kívül találsz Custom Air sisakokat is, amiben kis légpárnák segítségével tudod tökéletesen a Te fejformádra formázni a sisak bélését. Számtalan férfi és női kivitel közül válogathatsz.

TOURING

Kivételesen könnyű (330g), mégis maximális védelmet és - a merinói gyapjú bélésnek köszönhetően komfortot - nyújt az MTN LAB sisak, mikor elsősorban a súly számít!
Store13-nál február 5-én indul egy nyereményjáték, amelyben lehetőség nyílik egy Quest bukó megszerzésére. Nézd a Facebook oldalukat, hátha pont te leszel a szerencsés nyertes!

Az összes itt megemlített bukót felpróbálhatod a 1113 Budapest, Karolina út 17/b szám alatt a Store13 üzletében, valamint a Salomon centerben a 1054 Budapest, Alkotmány utca 15-ben.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.