Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic: Szemüvegekben is az élen

2017.02.22. Tarnai Balázs

Amikor valaki elmegy sífelszerelést vásárolni mindenki először a sílécre, vagy sícipőre gondol. Legalább ennyire fontos azonban a kiegészítők kiválasztása is. Legtöbbet a sílécre szeretünk szánni, és közben nem gondolunk bele, mennyire fontos egy megfelelő kesztyű, bukósisak vagy síszemüveg.
A fejünk vagy szemünk védelme és kényelme elengedhetetlen az élményszerű sízéshez. Aki volt már síelni, az tudja, hogy egy bepárásodott szemüveg, vagy egy sötét lencse felhős időben az egész napunkat tönkre tudja tenni. Érdekes módon a síelők körében, ha síléc márkákat kéne felsorolni az Atomic az elsők között lenne. Ám azt kevesebben tudják, hogy az Atomic, kiváló minőségű és rengeteg típusú síszemüveget is gyárt, amelyek felveszik a versenyt a felkapott, csak szemüveget gyártó cégekkel szemben.

Elmondható, hogy mára a kétrétegű lencse már alap, azonban minden gyártó különböző újításokkal próbál a vásárlók kedvében járni. Az Atomic nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább közelálló típust. A legújabb és legvagányabb idei újdonság az Atomic Revent Q ml, mely tökéletesen simul az ember arcára a Live Fit technológiának köszönhetően. Ez a már bukósisakoknál jól bevált háromrétegű hab teljesen ráidomul az arckoponyánkra. Ezáltal még kényelmesebb, és személyre szabottabb a szemüvegünk. A lencsét egy mozdulattal ki tudjuk venni a keretből, és az időjárásnak megfelelően tudjuk cserélni világosabbra, vagy sötétebbre. A foncsorozott egyedi lencsék, karcállóak és páramentesítettek. A duplarétegű domborított forma pedig még nagyobb látóteret biztosít, így még szélesebb területet látunk be, és élvezhetjük a napsütést úgy, hogy nem vakít el síelés közben. Mindezt pedig egy különleges, könnyű, exkluzív lencsetokkal teszi még inkább vonzóvá az Atomic, így nem kell azon gondolkodni, hogy mit csinálunk a pótlencsével.

Egy másik szintén közkedvelt modell a Savor. Már a bukósisakok között is egy népszerű név, és lassan olyan brandnek számít márkán belül, mint a Hawx vagy a Bent Chetler. A Savor síszemüveget lehet kapni mindhárom lencse kategóriában, melyet a fényáteresztő képesség százalékban megadott értékei alapján szoktak besorolni. A kristálytisztaságú polikarbonát kétrétegű lencsék látványos, tükrös megjelenésűek, és hihetetlenül nagy látóteret biztosítanak vertikálisan és horizontálisan egyaránt (függőleges és vízszintes irányban is).
Atomic 2 Savor
Atomic 2 Savor
2 Savor Ezt a modellt lehet kapni OTG (Over The Glasses) és fotokromatikus verzióban is. Előbbi azt jelenti, hogy az állandó szemüveget hordóknak sem kell lemondani a kényelemről, hiszen a zárt síszemüvegben könnyedén elfér saját dioptriás szemüvegük is. Utóbbi pedig az idei év egyik legnagyobb befutója. A fotokromatikus lencse a fényhatásoknak megfelelően folyamatosan változik, így ha sötétebb, felhős az idő, akkor pillanatok alatt világosabb lesz, ám ha verőfényes napsütés van, besötétedik a lencse. Ez igen hasznos a hegyek között folyamatosan változó időjárási körülmények között, és ezért a trendi kinézetről sem kell lemondanunk!

Mindez azt mutatja, hogy a márka méltó szemüvegek terén is az Atomic névhez, mely mára már a minőség, megbízhatóság és innováció szavakkal vált eggyé, és talán nem túlzás az idei szlogenjüket a fejünkbe vésni: WE ARE SKIING!

Bővebb információ: www.atomic.hu
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.