Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sí- és snowboard védőfelszerelés javítás, igazítás

2018.11.30. | Szerző: Ruhaklinika
Gerincvédő, térdvédő, könyökvédő javítás: csat, pánt, tépőzár, protektor varrás, csere.
Túl kicsi? Túl nagy?.. méretre igazítjuk. Elszakadt?.. megjavítjuk! Szakadások, varratok javítása, bélés csere. Bukósisak, kesztyű, snowboard cipő javítás. Hét végén is várjuk szeretettel a Blahánál!
A védőfelszerelések normál alkatokra S-XXL méretekben kaphatóak, az általános anatómiai szempontok figyelembevételével. Ahány ember annyiféle alkat, testi sajátosság, méret. Az állítható pántokkal, hevederekkel sokszor túl hosszú, vagy túl rövid az állítási lehetőség, nem megfelelő a záródás, vagy éppen határeset a tépőzár átfedése. Kényelmi és biztonsági szempontból a védőfelszerelés és a test közötti kapcsolat, a hordhatóság javításra, átalakításra szorul.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Például ha a protektor nincs pontosan a helyén, vagy nincs megfelelően rögzítve, esés közben elmozdulhat, és rossz helyre kerülve akár sérülést is okozhat.
A gerincvédő, a térdvédő, és a bukósisak is akkor hatékony, ha kellően stabilan rögzül testünkhöz felvéve annak körvonalát, formáit. Ahol eltér, ott csúszkálás, dörzsölődés, kopás alakulhat ki, a védelem csökkenéséről már nem is beszélve.

Ezért igen fontos, hogy az újonnan vásárolt védőfelszerelést, teljesen beöltözve - aláöltözettel együtt - még otthon próbálja ki, ne a síterepen derüljön ki, hogy kényelmetlen, igazításra szorul.
Például ha rövid vagy túl hosszú a derékpánt, heveder, rövidebbre vesszük, átalakítjuk, szükség esetén kicseréljük. Sokszor nem kerül megfelelő helyre a tépőzár, így azt át kell helyezzük.

Régebbi, már elhasználódott felszereléseinknél is megnyúlhatnak a rögzítőgumik, pántok, vagy éppen kihízzuk és szűk lesz. Legyen bármilyen méretproblémája sí-, vagy snowboard védőfelszerelésével, hozza be az Akácfa utcai Ruhaklinikába, mi szakszerűen megoldjuk problémáját!

Sí,- és snowboard védőfelszerelés méretre igazítás, javítás szolgáltatásaink:

 • Bukósisak: Rögzítő pánt rövidítés, betoldás, sisakbélés alakítása - ha szorít, ha lötyög, vagy ha nyom, mert nem jó helyen van benne valami. Zsírtalanítása, tisztítása, fertőtlenítése.
 • Gerincvédők: Vállpánt, derékpánt méretre alakítása, tépőzár áthelyezése.
 • Térdvédők, vállvédők és könyökvédők gumijának, pántjának alakítása vagy cseréje, tépőzár áthelyezése vagy cseréje.
 • Polifoam hőszigetelő betét alakítása, cseréje, pótlása. Szükség esetén a polifoam betét új helyének kialakítása, áthelyezése.
 • Protektorok rögzítés, bevarrás, áthelyezés vagy csere. Bélés alakítása, átalakítása.
 • Protektoros ruházatok: Elasztikus lyukacsos anyag, háló javítása, cseréje, méretre alakítása, protektorok áthelyezése. Bélés átalakítása, szükség esetén polifoam betét helyének kialakítása, vagy akár zseb készítése (pl. mobil telefonnak)

Sí- és snowboard-védőfelszerelés javítás:

Védőfelszereléseink, a külső hatásoktól védenek bennünket sportolás közben azért, hogy testünket ne érjék káros hatások. Sportolás közben számtalan veszély leselkedik ruházatunkra, testünkre. Kihasíthatja síruhánkat szúrós faág, sziklaperem, és esés közben is történhetnek szakadások, repedések, sérülhet a védőfelszerelésünk anyaga, rögzítő elemeit, ezért azok szezononként javításra szorulnak.

Ha szeretnénk megtartani védőfelszerelésünk védelmi képességeit, gondot kell fordítani annak javítására, karbantartására. Az elhasználódott, megnyúlt hevedereket, pántokat időnként cserélni, javítani kell, hogy továbbra is megfelelő biztonságot nyújtsanak.

A nem megfelelően záródó csatok, tépőzárak, egyéb meggyengült rögzítő elemek cseréje szintén elengedhetetlen a biztonságunk szempontjából. Ezen nem szabad spórolni, csakis hibátlan védőfelszerelésben sportoljunk, mert egy jónak gondolt eszköz hamis biztonságérzetet kelt, és egy esésnél emiatt sérülést is szenvedhet.

Az Akácfa utcai Ruhaklinika ruhajavító szakemberei igényes munkát adnak ki a kezükből, a munkájukért felelősséget vállalnak és a sí- és snowboardfelszerelés javítására 1 év garanciát adnak rendeltetésszerű használat esetén.

Pontosan tudják, mennyire fontosak a védőfelszerelések, és szerelvényeinek épsége kritikus helyzetben. A javításra hozott felszerelését együtt nézik át, megbeszélik a legjobb megoldást. A megjavított, átalakított védőfelszerelést újra felpróbálva lehet győződni, hogy testének védelmét funkcióját el tudja látni.

Sí- és snowboard védőfelszerelés javítás keretében vállaljuk:

 • Bukósisak: Rögzítő pánt javítása, cseréje valamint csatok cseréje. Felfeslett bélés, varratok javítása.
 • Gerincvédők: Vállpánt, derékpánt javítás, gumicsere, csat csere, tépőzár csere. Gerincvédő protektor áthelyezés, visszavarrás, csere. Bélésanyag javítás, csere.
 • Térdvédők, vállvédők és könyökvédők: gumi csere, tépőzár áthelyezése vagy cseréje.
 • Protektoros kesztyű: javítása idom cserével. Szakadás javítása, varrat javítás.
 • Protektoros ruházatok: javítása, protektorok áthelyezése, szakadások és varratok javítása. Bélés, tépőzár, cipzár javítás, és csere.
Ha megbízható, minőségi javítót keres, aki az alakítási, javítási munkákra garanciát is vállal, akkor keresse a Ruhaklinikát az Akácfa utcában (a Blahánál)!
Hétköznap hosszított nyitva tartással, 8-20-ig, illetve hétvégén is 18 h-ig várják szeretettel, lelkiismeretes szakértelemmel.


Ruhaklinika
Cím: 1072 Budapest, Akácfa u. 41.
Telefon: (1) 478-00-00, 30/478-00-00, 20/478-00-00
Bővebb információ: ruhaklinika.eu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 232 vendég és 24 regisztrált felhasználó látogatja.