Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

40 éves a stájerországi Loipersdorf termálfürdő

2015.06.01. | Szerző: sielok.hu
Európa egyik legváltozatosabb termálközpontjának alapkövét 40 évvel ezelőtt rakták le. A Loipersdorf termálfürdőt egy tűzesetet követően 30 évvel ezelőtt nyitották meg újra. A fürdő az osztrák-magyar határ közelében, Fürstenfeld faluban található.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Újdonságok a jubileum alkalmából: 2015-ben elmerülhetünk a dallamok világában és olyan dallamterápiás kezeléseken vehetünk részt, mint például a transzperszonális dallamterápia, a szívszimfónia vagy a dallammeditáció. A dallamok és rezgések alapvető részét képezik az életünknek. A zenét, a hangokat és az anyai szív dobogását már magzati korban is érzékeljük, és ezek képezik az első kapcsolatot. Mivel a zenének és a dallamoknak gyógyító ereje van, már az ősrégi kultúrákban is használták a különféle rituálék alkalmával. A dallamterápia a holisztikus gyógyászat egy energetizáló kezelése, amely pszichoszomatikus hatást gyakorol. A terápiás kezelések alkalmával tibeti hangtálakat, gongokat, dobokat vagy sámáni eszközöket használnak.

Emellett részt vehetünk egy életfamasszázson, felkereshetjük a természeti tanösvény mentén található termálforrást, amely a különféle kezelések és aktivitások alapjául szolgál, de részt vehetünk szemináriumokon is vagy a színfalak mögé bekukkantó idegenvezetéseken.

További infó: therme.at
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 97 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.