Menü ≡

Wellness témájú cikkeink

2020.05.02.
Ausztria: májusban újraindul a turizmus
Sok örömteli hírünk van Ausztriából. A szomszédos alpesi ország április 14. óta a lazítások útján halad, méghozzá sikeresen. Az idegenforgalom számára igazán nagy könnyítések még ebben a hónapban várhatóak.
2019.11.05.
Síelés+wellness? Több mint 300 ajánlatunk van!
Szállásakcióink között a téli szezonban tartósan 300 felett van azoknak azoknak az ajánlatoknak a száma, melyek síterep közeli szállodákba szólnak, és wellness szolgáltatásokat is tartalmaz a csomagár.
2019.01.15.
A víziparadicsom - AquaCity Poprad
Tölts felejthetetlen vízi élményeket a Tátra lábánál az AquaCity Popradban egész évben! Tedd síelésedet még színesebbé, és látogass el az egyedi vízi komplexumba: 13 beltéri és kültéri termál és relaxációs medence, 50 méteres beltéri úszómedence, fitness centrum, 6 vízicsúszda és több mint 350 vízi attrakció!
2018.02.02.
Jéghotel Finnországban, hóból épített szaunával
Jéghotelek ma már számos országban épülnek a téli szezonra. A finnek még ebben sem hazudtolják meg önmagukat. Természetesen szauna is jár a szállás mellé, amelyet hóból (is) építettek. A jéghotel mellett egy iglufalu is épült, ahonnan az üvegtetőn át csodálható a sarki fény.
2017.10.17.
Termálfürdők és fürdőtavak a téli Karintiában
A karintiai régióban egy sportos nap után számos feltöltődési lehetőség áll a rendelkezésünkre. Termál és élményfürdőkben, tóparti szaunákban és fürdőházakban pihenhetjük ki magunkat egy síeléssel töltött nap után.
2017.09.21.
Itt lazíts síelés után: élményfürdők Szlovákiában
Bejártuk a szlovákiai síterepek közelében található legjobb termál- és élményfürdőket, és elmondhatjuk: az elmúlt években rengeteget fejlődött a wellness kultúra északi szomszédunknál. Több síterep kombinálja a síbérletét az aquapark belépővel, kár lenne kihagyni a csobbanást!
2016.09.07.
Ski amadé: hatalmas medencék épülnek jövőre
A régió egyik ismert fürdőhelye, a Bad Hofgastein-i Alpentherme osztrák mércével is komoly újdonsággal várja látogatóit 2017 nyarától. A fürdő jelentősen kibővül két hatalmas, termálvizes medencével, amelyeket az összesen 1700 négyzetméteres méretük miatt inkább már tavaknak kellene nevezni.
2016.01.03.
A 10 legjobb síterep "élvezeti síelőknek"
Széles sípályák, napsütötte lejtők, kulináris élvezetek, sok pihenés és wellness ajánlatok - valahogy így képzeli el egy "élvezeti síelő" a tökéletes síutat. Ma már szerencsére nem feltétlen kell választani egy aktív, sportos üdülés és egy pihentető élményút között, a kettő simán megfér egymás mellett.
2015.11.25.
Regeneráció és wellness Stájerországban
2014-ben összesen másfél millió fürdővendég látogatott el Stájerország hat termálfürdőjébe, emellett a régió több mint két millió vendégéjszakát is generált. A turisztikai bevétel egy év alatt megközelítette a fél milliárd eurót. A termálfürdők, a turizmus és a beszállítók összesen 9000 munkahelyet biztosítanak.
2015.11.08.
A hatalmas tengerjáró hajón még havat is gyártnak
Hétfőn tartják az új, norvég tengerjáró hajó keresztelőjét a floridai Miami kikötőjében. A világ ötödik legnagyobb hajóját építették a norvégok, ahol számtalan lehetőség szolgálja az utasok kényelmét, köztük egy havas-jeges terem is, ahol, ha kell, akkor mindig friss havat gyártanak.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »