Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés + wellness = a legjobb kombó

2023.08.01. 2024.01.20. sielok.hu | frissítve: 2024.01.20.

Az aprés ski egyre népszerűbb formája a síelés utáni szaunázás és wellneszezés. A síközpontokban a vacsora előtti időszakban csúcsforgalom van a szaunákban és termálfürdőkben. Nincs is jobb érzés, mint felmelegíteni az átfagyott combokat és lazítani egy rendesen felfűtött finn szaunában vagy forró jakuzziban.
Síelés után jól esik az izomlazítás, főleg egy ilyen panorámás jakuzziban
Síelés után jól esik az izomlazítás, főleg egy ilyen panorámás jakuzziban
Aki tehát síelni indul, ne felejtsen el fürdőruhát és papucsot is csomagolni, nehogy emiatt hiúsuljon meg egy príma wellness program. Igaz, Ausztriában fürdőruha nélkül, teljesen meztelenül szokás szaunázni. A szégyenlőseknek ajánljuk, hogy vigyenek magukkal olyan gumis vagy szalagos szaunatörölközőt, amit derék fölött vagy mell fölött meg lehet kötni.

Wellnessre készülő síelők bepakolás listájába kerülhet ezen kívül a szaunaolaj, fürdőköpeny, masszázsolaj, vagy akár olyan extra cucc is, mint a masszázspisztoly, ami segít enyhíteni az izomfeszültséget.

Wellness szállodát keresel síterepeken?

Szállásadatbázisunkban egy kattintásra megtalálod azokat az ajánlatokat, melyek síterep közeli szállodákba szólnak, és wellness szolgáltatásokat is tartalmaz a csomagár.

Magyarországon kívül 5 európai országban (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia és Olaszország, Szerbia) kínálnak partnereink síelés + wellness csomagajánlatot.
Böngéssz adatbázisunkban és találd meg a számodra legmegfelelőbbet! Kattints ide a legjobb sí + wellness ajánlatokért!  (x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.