Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: három napig aquaparkra cserélhető a síbérlet

2024.02.07. Bata Attila

Mától érvényes a szlovák síterep rendkívüli ajánlata. Akik a következő három napra váltanak síbérletet, azok ingyenes belépőt kapnak a Tatralandia vagy Bešeňová aquaparkokba. Persze, van azért egy ütős feltétel is.
A február 7-ére, 8-ára és 9-ére érvényes Jasná síbérletekhez ingyen belépő jár a már említett aquaparkokba. Az ajánlat a már korábban megvásárolt síbérletekre is vonatkozik. Két fontos kitétel van: a kiválasztott aquaparkba legkésőbb 13 óra előtt be kell lépni (akár síelés után), és a síbérletet fel kell mutatni belépéskor. Csak a bérlet érvényessége napján lehet a fürdőt ingyenesen használni.
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
A rendkívüli ajánlat hátterében az állhat, hogy mostanában nem a legideálisabbak a síelés körülményei a környéken. Hétfőn harmadfokú (160-180 km/órás széllökések), kedden másodfokú (120-140 km/órás) figyelmeztetést adtak ki a viharos szélre. Tegnap reggel 169,3 km/órás széllökést mértek Chopokon! A fürdőegységek látogatása alternatív program lehet a szállóvendégeknek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Holiday Village Tatralandia csillagcsillagcsillagcsillag
A Holiday Village Tatralandia üdülőfalu bungalókat és apartmanokat kínál Közép-Európa legnagyobb aquaparkjának szomszédságában, 15 km-re Jasnától. Sorház jellegű házakban 4-5 fős apartmanok, illetve különálló 3-5 fős és kétszintes 7-8 fős faházak foglalhatók.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Ski - Zahradky
2022-ben felújított, egykori retró hotel Chopok-észak Zahradky részén, 50 méterre a sípályáktól és a 6 személyes ülőlifttől 40 szobával és szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.