Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egész évben használható síterep nyílt Ukrajnában

2022.08.24. Bata Attila

A háború közepén adták át az ukránok az új szabadidő-központot, amely a nyugat-ukrajnai Lviv központjától négy kilométerre épült a Vinniki közelében. A rengeteg mozgásigényt kielégítő létesítményben műanyag pálya is épült, amelyeken akár egész évben lehet síelni.
A háború jelenleg is zajlik Ukrajnában, de a mostani harcoktól kissé távolabb, a lengyel határtól kb. 90 kilométerre adták át az Emily Resort létesítményt, amelyben elég sok minden helyet kapott. Épült egy ötcsillagos szálloda, hat vendéglő, konferencia központ, strand a tó körül, fedett medencék, számos szauna, hogy csak néhányat említsük a legfontosabbnak tűnő sípályák és síliftek mellett.
Januárban tesztelték a pályákat
Ahogy a lenti kép bal felső sarkában is látszik, gondoltak azokra is, akik csúszni is szeretnének, akár télen-nyáron. Három műanyag borítású pálya épült összesen kb. 1300 hosszban. A pályákat a német Skitrax műanyag borításával fedték le, amelyen hó nélkül is lehet csúszni, azonban télen akár a természetes, akár a műhavat is megtartja. Utóbbira is lesz lehetőség, hiszen hóágyúkat is telepítettek a kivilágított pályák mellé.
Látványterv: az Emily Resort felülnézetből
Látványterv: az Emily Resort felülnézetből
A pályákra a Doppelmayr négyüléses liftjével lehet feljutni. Nemcsak a síelőknek építettek pályát, hanem hófánkozni is lehet egy hatsávos pályán. Az egész évben működő pályákhoz szintén lifttel lehet feljutni.
Műanyag borítású lesiklópályák
Műanyag borítású lesiklópályák
Az építkezés tavaly kezdődött meg és idén júliusban adták át a komplexumot. Idén januárban, röviddel a háború előtt, ingyenes tesztnapokat tartottak a sípályákon, a havas felvételek akkor készültek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.