Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A világ különleges jakuzzi helyei és ötletei

2022.03.01. (x) szponzorált cikk

Sokan talán nem is tudják, hogy világszerte megközelítőleg 26 millió funkcionáló pezsgőfürdő van. Nem csoda, hiszen nincs is jobb, mint egy hosszú nap után beülni egy meleg, kellemesen masszírozó jakuzziba.
A hotelek és wellness központok elengedhetetlen felszerelése egy minőségi, extra funkciókkal rendelkező relaxációs, kültéri jakuzzi, melyet a drspa.hu jóvoltából ki is próbálhatunk vásárlás előtt. Nem csak a szórakozás szempontjából használják, hanem pozitív hatással van a lélekre, nyugtat és ellazít, sportolók számára is hatásos, ha pedig odafigyelünk a fogyasztására, még energiatakarékos is lehet. Számtalan előnyeit most nem részleteznénk, remek írások találhatók róla a neten.

Kitűnő program pároknak és családoknak egyaránt. A gyerekek számára is kellemes kikapcsolódást nyújt, mindemellett néhány gép belső fényszórókkal van ellátva, ami még izgalmassá és érdekessé teszi a fürdőzést. Egyre több olyan család van, akik úgy döntenek, hogy otthonra is vásárolnak egy masszázsmedencét, így saját wellness-szel kényeztethetik magukat.

Az emberi kreativitás szinte határtalan és ez a pezsgőfürdő ötletekre is kiterjed. Igazán merész és különleges helyeken is lehet már találkozni ilyen lehetőségekkel. Ebben a cikkben néhány lélegzetelállító megoldással találkozhatunk.

Lombház jakuzzi

Már nem újdonság, hogy vannak olyan vendégházak, amelyeket fákra építettek. Csodás kilátás, friss levegő, ölelő természet, mi kell még? Lehet ezt még tovább fokozni?
Úgy tűnik igen, hiszen a fára épített, ház erkélyére egy meleg és habos jakuzzit tettek az egyik lombháznál! Dél-Franciaországban már régóta létezik ez a létesítmény, amelyet egy 100 éves tölgyfába építettek.

Szerencsére azonban nem kell egészen odáig utazni, hiszen Magyarországon is megépítették már szerelmesek számára ezt a különlegességet.

Pezsgőfürdő a repülőn

A Virgin légitársaság azon gondolkodott, hogyan tehetnék a repülést még élvezetesebbé és különlegessé. Amit kitaláltak, az egészen lenyűgöző lett. Egy pezsgős medencét helyeztek el a repülőn, így miközben repülünk, ki is kapcsolódhatunk. Ez az első olyan légitársaság, akik ilyen luxus szolgáltatást nyújtanak. Ez aztán az igazi érzés.

Dutch tub

Vajon létezik hordozható pezsgőfürdő? Igen, és a dutch tub elnevezést lefordítva a holland kádat kapjuk. Ez a legújabb energiahatékony és könnyedén hordozható masszázsmedence típus.
Meleg vízzel működik, csak úgy, mint a többi gép. De egy olyan tartozékkal van ellátva, ami a tűzifa melegét használja fel a víz felfűtésére. Elég csak begyújtani, és felmelegíti a vizet. A dutch tub mindenképpen elengedhetetlen kelléke egy kerti partinak.

Septieme Ciel – Svájc

Egy hosszú síelés után nincs is jobb, mint megpihenni a szabad ég alatt a svájci Alpokra néző pezsgőfürdő kádban.

Septieme Ciel egy civilizációtól elzárt terület, ahol csak a friss levegő és a gyönyörű kilátás vár ránk. A medence egy luxus sífaházhoz tartozik, a használatával pedig garantált a kikapcsolódás.

Rotterdam Hot Tug

Egy hordozható jakuzziról már volt szó, most pedig itt egy újabb. Ez a gép nem csak hordozható, de még lebeg is. Ez nem csoda, hiszen a pezsgőfürdő a vízben úszik. Nincs más dolgunk, mint a vízre helyezni, feltölteni, majd a kád belsőjében lévő kemence gondoskodik a kellemes vízhőmérsékletről. Lényeg, hogy a kinti víz mélysége elegendő legyen a jakuzzi lebegéséhez, és már mehet is a szórakozás.

Iglufalu – Svájc

Ezt a medencét minden évben újraépítik. Nem csak a fürdőzni vágyókat várják, egy teljes hotel található ebben a faluban. Az építmény elkészítéséhez megközelítőleg 3000 tonna hóra van szükség. A kezdéshez felfújnak egy nagy méretű léggömböt, amire vizet folyatnak, és megvárják, míg megfagy. Az igluban azután már indulhat is a pezsgőfürdőzés.

Jakuzzi mozi – New York

Van szabadtéri mozi, autós mozi, és pezsgőfürdő mozi is. Ez utóbbi egy tetőtéren található, ahol több jakuzzi van elhelyezve.
A falra vetítik a filmeket, és egyenesen a meleg és bugyogó vízből élvezhetjük a programot. Nagyon jó kikapcsolódás a barátokkal vagy a partnerrel. Az egyéb szolgáltatásokról se feledkezzünk meg, hiszen a film vetítése alatt teljes bár és borszervízzel is kényeztetik a vendégeket az üzemeltetők.

Gueuroz híd – Svájc

A Jacuzzi Association célja, hogy a lehető legextrémebb helyeken tartson jakuzzi partikat. Az egyik leginkább kiemelkedő eseménye a Gueuroz hídhoz köthető, amelyről a földtől 186,5 méter magasságba lógatják le a jakuzzit.

Ehhez egy platformot használnak fel, amire felkerül a melegvizes alkalmatosság. Bár kicsit nehézkes a használata, a résztvevők szerint mindenképpen megéri kipróbálni.

Sör Jakuzzi – Ausztria

A sör szerelmeseinek az ausztriai sör jakuzzi egy megvalósult álom. Nem kell messzire utaznunk, ha mi is kipróbálnánk. A kikapcsolódáshoz a medencét megtöltik sörrel. A benne található vitaminok a bőrön keresztül szívódnak fel, aminek fiatalító hatása van. Természetesen semmi sem tiltja, hogy a relaxálás közben az osztrák söröket üvegből is megkóstoljuk.

Leggyorsabb Jakuzzi

Phil Weicker és Duncan Forster elképesztő ötlete volt, hogy egy autót átalakítsanak pezsgőfürdővé. Ez még nem minden, hiszen azt akarták, hogy az autónak vezethető állapotban kelljen maradnia is. Legelőször egy Chevy Malibu kocsit alakítottak át, de ez nem felelt meg nekik, mivel a világ leggyorsabb masszázsmedencéjét akarták megépíteni. Egészen 12 év telt el, mire befektettek egy Cadillac DeVille-be és azt alakították át. Nagy sikert arattak vele.

Képek forrása: drspa.hu, weltevree.eu, dailymail.co.uk

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.