Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csúszdapark létesült a Loipersdorf élményfürdőben

2011.12.01.
Új csúszda- és vízi élménypark nyitott a magyar-osztrák határ közelében fekvő Loipersdorfban. A Loipersdorf termálfürdő az elmúlt években a luxus wellnessoázisból lépésről lépésre vált családi élményfürdővé: az új csúszda- és vízi élménypark megnyitásával befejeződött ez az átalakulás.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Loipersdorf termálfürdő új csúszda- és vízi élményparkja új dimenziókat nyit a csúszdázás terén: a világ első párhuzamos versenycsúszdája, a "Racer" igazi versenyhangulatot teremt lámpákkal, időméréssel, egy 360 fokos fordulóval, forma 1-es hangokkal.

Az ultragyors "Nyílvessző" csúszdán 50 km/h-s sebességgel száguldhatunk a mélybe, a "Panorámacsúszda" átlátszó borításának köszönhetően csúszás közben is zavartalan élvezhetjük a termálfürdőre és a környékre nyíló kilátást, míg a "Forgószél" csúszdán egy- vagy kétszemélyes gumigyűrűben ülve ereszkedhetünk lefelé.

A világon szintén első "Tölcsércsúszda" pedig kabrióként is üzemeltethető - szép idő esetén tető nélkül. A fából készült mászó- és vízipark, valamint a fakunyhókkal és összekötő hidakkal felszerelt varázserdő 120 négyzetméteren és 2 emeleten kínál önfeledt élményeket a gyermekeknek.

Az élményfürdő kiváló kiegészítő program lehet a Stájerországban vagy Alsó-Ausztriában síelők részére.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 281 vendég és 14 regisztrált felhasználó látogatja.