Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

K2 Funsports Club

gyerekek és felnőttek oktatása / kölcsönző / táborok
Síterep
Oktató
Oktatás
alpesi sí / snowboard
Szint
kezdő / haladó / versenyző
Típus
egyéni / csoportos
Nyelv
magyar
Cím
1036 Budapest, Pacsirtamező u. 16.
Telefon
+36 1 453 0819
+36 30 941 4034
A K2 Funsports Club 1994 óta működik Budapesten. Alapítói részben lelkes, versenyzőmúlttal rendelkező fiatalok, másrészt idősebb, a sport területén jártas, tapasztalt szakemberek; edzők.

Megalakulásunk óta táborokat, programokat, versenyeket szervezünk, valamint a gyermekeknek folyamatos, egész évben űzhető edzéseket tartunk öt sportágban (futás, úszás, sí, vitorlázás, kerékpár).

Kizárólag képzett és elhivatott oktatókkal dolgozunk, a motivált, lelkes fiatalok és a nagy tapasztalattal rendelkező idősebb szakemberek összetartó csapatmunkát végeznek. Egyesületünk leginkább a biztonságot, a jó hangulatot és a magas szintű síoktatást tartja szem előtt. Mindenki igénye és tudása szerinti csoportban síelhet kezdő-, középhaladó-, és haladó szinten, természetesen a gyermekek és a felnőttek külön-külön. Az oktatás 2-2,5 óra délelőtt és délután egyaránt, amely a hazai kínálatban egyedülálló. Tapasztalataink szerint a legtöbb haladó síelő is megérzi az együtt sízés örömét, és inkább ő is az oktatóval tart.

Az egész napos mozgás kiegészítésére esténként is kínálunk fakultatív programokat (uszoda, szauna, videofilmek vetítése és egymás mozgásának elemzése, közös játékok). A táborok végén háziversenyt tartunk, amely minden alkalommal kellemes izgalmakat tartogat, és biztosítja a búcsúeste jó hangulatát az egész társaság számára.
A K2 Sí&Snowboard Központ oktatóival készült kisfilm Murauban.


Bővebb infó: https://www.skiing.hu/oktatas/sioktatas

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.