Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Pasaréti Síiskola

Pasaréti Síiskola
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Oktat:alpesi sí / snowboard
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó / versenyző
Nyelv:magyar / angol / német
Cím:1026 Budapest, Pasaréti u. 11-13.
Telefon:0670/376-0641
Pasaréti Síiskola
A Pasaréti Síiskola műanyagpályája egyedül álló módon négy évszakon át várja a síelni vágyó tanulókat, modern, barátságos környezetben, képzett, gyereknyelven értő, jó humorral megáldott oktatókkal. Nálunk játékos, szórakoztató formában ismerkedhetnek a síeléssel, csoport- és magánóráink a kezdőtől a haladóig minden tudásszintet kiszolgálnak, óvodásoktól a nagyszülőkig.

Kombinált tolókaros, tányéros felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályánk - évszakoktól és időjárástól függetlenül - kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára. Fűtött épületünkben nem csupán öltöző és mosdó kap helyet, hanem sí- és snowboard kölcsönző is, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő HEAD felszerelést.

Ausztriai sítáborainkba minden alkalommal több oktató is velünk tart, hogy a tanítványok a már megszokott oktatók segédletével ismerkedhessenek a havas lejtőkkel. Táboraink minden évben sikerrel zárulnak, hiszen nem csak a gyerkőcök sítechnikája fejlődik, hanem felejthetetlen élményekben is részük lehet.

Ahogy télen sítáborokkal, úgy nyáron napközis sporttáborokkal várunk, ahol a már megismert oktatókkal síelhettek, úszhattok, görkorizhattok, focizhattok, és nem utolsósorban együtt bolondozhattok.

Versenycsapatunk tagjai kiemelkedő eredményeket érnek el 2010-es indulásuk óta, és utánpótlás csapataink is lelkesen készülnek a csapat külön edzésein és táboraikban, többek között a Pasaréti Síiskola éves nyílt műanyagpályás versenyére.
Síiskolánk nem csupán síoktatásra korlátozza tevékenységét: itt valódi közösségi élet folyik, sok programmal, rendezvénnyel télen és nyáron is. Az év folyamán minden lehetőséget kihasználunk közös ünneplésre, játékra, sportra, programok szervezésére.

Reméljük mielőbb találkozunk és személyesen is megismerkedhetünk!

Bővebb infó: https://pasaretisiiskola.hu/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »