Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Heincz Sándor

Heincz Sándor
Profil:A Skischule Brunner síiskola alkalmazásában oktatok síelést és sífutást Bad Keinkirchheim-ben. Magánoktatás és kis létszámú csoportos oktatás keretein belül kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Síterep:Bad Kleinkirchheim
Síiskola:Qualitäts Skischule Brunner
Oktat:alpesi sí / sífutás
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Telefon:+43-699-8191-2865 (dec.-ápr.); 30/940-1169 (máj.-dec)
Heincz Sándor
A Dunakanyarban, Verőcén élek feleségemmel és három fiammal. 12 éve oktatok síelést gyerekeknek és felnőtteknek magyar, német és angol nyelven Bad Kleinkirchheim-ben, Ausztriában. A síoktatás téli szezononjain túl odahaza dolgozom, többnyire a mezőgazdaság területén. Oktatói végzettséggel kajak, sí, és lovaglás sportágakban rendelkezem, de legtöbb időmet versenysportommal, a kajakkal töltöm az év fennmaradó részében.

Bad Kleinkirchheim egy exkluzív, de ugyanakkor patinás kis alpesi település Ausztriában, Karintia tartományban. A völgyet csodálatos síparadicsom öleli körbe 103 kilométeres sípályarendszerrel, amelynek a 97 százaléka hóágyúzható. Így a hószegény időszakokban is biztosított az élvezhető síelés. A térség napos óráinak száma igen magas. A sípályák túlnyomó többsége piros besorolású, de a tanulók természetesen találnak lankásabb lejtőket is.

Bad Kleinkirchheimben két thermálfürdő és számtalan más szórakozási lehetőség kínálkozik a szabadidő tartalmas eltöltésére.

Bővebb infó: http://tanuljsielni.hu
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »