Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Hollandia
Indoor Ski & Snowboard - Breda (sípálya szimulátor)
Hozzáadás a kedvencekhez
Budapest: 1359 km, 13 óra Útvonalterv
Értékelés:
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Breda északi részén, Budapesttől 1360 km-re található az Indoor Ski & Snowboard névre hallgató létesítmény. A Indoor Ski név hallatán fedett sícsarnokra asszociálunk, ám ez egy egészen más szerkezet. A Maxxtracks cég olyan megoldásokat kínál, ami lehetővé teszi azt, hogy időjárástól függetlenül, kis alapterületen is síelni tudjanak a sportolni vágyók. Ez a szimulátor tulajdonképpen egy döntött futószalag, ami felfelé mozog. Képzeljünk el egy sima mozgólépcsőt, ami felfelé halad, miközben mi lefelé gyalogolunk rajta: a Maxxtracks futószőnyege ugyanezen az elven alapul, csak itt egy sima szőnyegszerű felületen csúszik lefelé a síelő, miközben tulajdonképpen "egyhelyben áll".

Jelenleg kétféle méretben kapható a készülék:

- A Midi Maxx szimulátorán max. 6 fő síelhet egyszerre egy 5 méter széles és 7,5 méter hosszú "sípályán". A szalagot egy 22 kW teljesítményű motor hajtja, a szerkezet össztömege pedig 5 tonna. Bredában ez a készülék próbálható ki.
- A Big Maxx 9,5 méter hosszú és 5 méter széles szerkezetén maximum 8 fő fér el, összsúlya pedig 6,5 tonna. A futószalagot egy 30 kW-os motor hajtja.

A futószalagon való sízésnél némileg más technikát kell alkalmaznunk, mint az igazinál. Az irányváltoztatás nehezebb mint a hóban, valamint arra is kell ügyelnünk, hogy ne csússzuk túlságosan előre vagy hátra.

A magyar közönség a 2007-es Hó Shown ismerkedhetett meg a készülékkel, melyről egy videó az alábbi linken található: Freestyle bemutató a Hó-Shown
Olvasd tovább
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.