Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Damüls - Mellau Ausztria

Síterep adatok
Magasság
710 - 2050 m
Szintkülönbség
1340 m
Sípályák hossza
80,6 km
Liftek száma
20
5
13
2
29,9 km
48,8 km
1,9 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 889 km, 9 óra 12 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 55.50 €    Gyerek napijegy: 32 €
Régióbérletek: 3Täler Pass, Meilenweiss
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
8°C
22°C
8°C
14°C
5°C
15°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
Damüls - Mellau - fotók a síterepről
Nézd meg a képeket Töltsd fel te is képeidet!
A síterep bemutatása
Damüls már többször megkapta a "Leghóbiztosabb falu" címet. Mellau tradicionális osztrák síterep, modern felvonókkal. A két síterepet a 2009/10-es szezonban kötötték össze egy 6 személyes kabinos felvonóval.
Damüls legmagasabb pontját viszonylag gyorsan elérhetjük; először a négyüléses bubble-t kell választanuk, ezek után egy rövid lesiklás a Hohes Licht duplaszékeshez, ami gyorsan felszállít minket 2000 m fölé. Innen fentről aztán számtalan lejtőn sízhetünk vissza a völgybe és a síterep további részeire. A síterep leghosszabb sípályája 8 km hosszú, egészen Mellau aljáig. Ami pedig a pályatippeket illeti: Herzegg vagy a Waeldle mélyhavas lejtője. A szűzhó szerelmeseit egyébiránt várják a különféle nehézségű lejtők, a snowboardosokat pedig egy exkluzív snowpark december közepétől.

Damüls faluban számtalan Schirmbar és étterem van, azonban meglehetősen magas árakkal. Feljebb a sípályákon már jóval barátságosabbak az árak. Aki pedig este egy kis lazításra vágyik, azt hét apres ski hely várja a faluban. Családosok körében is kedvelt a síterep, nemcsak a kényelmes modern libegők miatt, hanem a kellemes és széles lesiklópályák is vonzzák ide a családokat. A kicsiket "Kinderland" várja 2 szőnyeg típusú felvonóval. Sőt, minden szerdán és pénteken a 2,5 km-es szánkópályát kivilágítják, ami egy felejthetetlen élményt ígér.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »