Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

  Dolní Morava - Králický Sněžník Csehország

Síterep adatok
Magasság
650 - 1232 m
Szintkülönbség
582 m
Sípályák hossza
10,7 km
Liftek száma
7
5
2
6,4 km
3,7 km
600 m
Budapest: 482 km, 5 óra 2 perc Útvonalterv
A síterep bemutatása
Dolny Morava - ékszer az erdőben. Csehország Pardubice régiójában található, Budapesttől kb 4-5 órányira autóval. A síterephez vezető út nagyrészt autópálya és 2 sávos gyorsforgalmi út, az utolsó félórás szakasz jól karbantartott alsóbbrendű út.
A terepet 2 ülőlift, 2 csákányos, plusz köteles liftek és a bébipálya szolgálja ki. A hotellel szemben két piros pálya ereszkedik le a hegyről, a szemben lévő alja kellemes gyakorlópálya egy csákányossal. Az ülős végétől indul egy jojós felvonó a hegy legmagasabb pontjára, ahonnan egy focipálya szélességű piros ad lehetőséget a faltól-falig karcolni vágyóknak.
A távolabbi pálya még hosszabb, laposabb kék résszel, funparkkal, mini boardercross pályával szórakoztat. A pályák szélesek, nem lejtenek oldalra, nagyon tempósan lehet sízni, deszkázni rajtuk. A két pályarészt síbusz köti össze alul, de a pályák egybesízhetők.

Egyéb programok, látnivalók: éjszaki szánkózás (a szánkóra kauciót kell fizetni és minden felvonózásra külön jegyet kell váltani, akár előre is, a szánkót a tetőn adják), kiépített sífutópálya, fat-bike bérlés, nyáron: túra, kerékpár és MTB útvonalak. A hegytetőn látható acélszerkezet a Skywalk nevű kilátó és attrakció, ahonnan nagyszerű panoráma nyílik a környékre.

A leírás György Ferenc beszámolója alapján készült.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.