Szlovénia
Golte
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1150 - 1570 m
Szintkülönbség 420 m
Sípályák hossza 8,5 km
Liftek száma 7
2,9 km
4,9 km
700 m
Húzólift
3
Ülőlift
3
Nagykabinos lift
1
Budapest: 421 km, 4 óra 9 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 39 EURGyerek napijegy: 24.50 EUR
Értékelés:
3.7 (56)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Zekovec faluból egy 56 személyes kabinos felvonó visz fel 1400 méter magasra, egyenesen a Hotel Montis épületébe. A menetideje nagyjából nyolc perc, sebessége eléri a 30 km per órát. Innen, a központtól balra egy háromüléses lifttel juthatunk fel a Medvedjak csúcsig, ahonnan számtalan útvonalon csúszhatunk vissza a Hotel Goltéig. A központtól jobbra indulva pedig egy régi kétülős lifttel juthatunk át a síterep másik oldalára, ahol széles, carvingozásra alkalmas kék és piros pályák várják a sízőket.

A 8,5 km-es pályarendszer nagy része hóágyúzott. Összesen hat felvonó tartozik a pályákhoz: 1 háromüléses, 2 kétüléses, 1 csákányos és 2 húzólift. Szépen kezelt, széles, változatos pályákat találunk itt, a Hotel Montis melletti síóvoda varázsszőnyege ingyenesen használható. Sorok leginkább a kabinos liftnél alakulhatnak ki reggel és délután, a pályákon azonban szépen eloszlik a tömeg. A radegundai parkolóhoz nem lehet lecsúszni, ide a nagykabinos lift szállítja vissza az utasait.

A síterep jól elérhető autóval, mert az autópályáról letérve, mindössze 15 km-t kell csak országúton megtenni. A fejlesztéseknek köszönhetően akár már gépkocsival is fel lehet jutni egészen a Hotel Montisig, de mivel ez egy hosszú út, érdemesebb a kabinos liftet választani, ami egészen estig közlekedik (menetrend szerint)!
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
6°C
12°C
Holnap
7°C
14°C
Holnapután
8°C
13°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
SZÁLLÁSOK
FOTÓK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.