Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
USA
Heavenly Valley - Lake Tahoe
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 2001 - 3060 m
Szintkülönbség 1059 m
Sípályák hossza 94 km
Liftek száma 27
18 km
42 km
34 km
Húzólift
7
Ülőlift
18
Kiskabinos lift
1
Nagykabinos lift
1
Felnőtt napijegy: 259 USDGyerek napijegy: 181 USD
Régióbérlet: Epic Pass
Értékelés:
4.8 (5)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Nomen est omen, Heavenly neve annyit tesz magyarul, mint mennyei. Nos, minden bizonnyal nem véletlenül adnak ilyen nevet egy síterepnek, s valóban Heavenly a Tahoe régió legszebb síközpontja, bár azt érdemes megemlíteni, hogy a tó környéki síterepek két kategóriába sorolhatók: egyik legszebb és legszebb.
Gyakorlatilag Heavenly-vel reklámozzák a sírégiót, talán már önök is találkoztak az előtérben havas fenyőfák közt porhavazó síelő, háttérben a kék Tahoe tó című képpel. Ez az egyetlen olyan síterep az USA-ban, ami egyszerre két államban fekszik: Kaliforniában és Nevadában.
A terep egyik részéről a Tahoe tó déli partjában és a Sierra Nevada sziklás ormaiban gyönyörködhetünk, míg a másik felében Nevada kietlen sivatagjai tárulnak a szemünk elé, óriási kontrasztot képezve a túloldali látvánnyal.
Heavenly közel 2000 hektáros területével egyike az USA legnagyobb síterepének és több mint 1000 méteres szintkülönbségével győztes, de csak a Tahoe régióban. Szintén helyi győztesnek számít a valamivel 3000 méter feletti magasságával. Nagy magasság ide vagy oda, az üzemeltetők nem bíznak semmit sem a véletlenre, és e hatalmas terület 70%-a hóágyúzható, állítólag ez az egész kontinensen egyedülálló.
A terep nagyságának köszönhetően itt valóban mindenki megtalálja a számításait, enyhén lejtő kezdőpályáktól egészen a meredek buckapályákig van itt minden.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
1°C
8°C
Holnap
0°C
7°C
Holnapután
1°C
12°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.