Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Heavenly Valley - Lake Tahoe USA

Síterep adatok
Magasság
2001 - 3060 m
Szintkülönbség
1059 m
Sípályák hossza
94 km
Liftek száma
27
7
18
1
1
18 km
42 km
34 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Felnőtt napijegy: 179 USD    Gyerek napijegy: 98 USD
Régióbérlet: Epic Pass
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
5°C
16°C
6°C
13°C
4°C
9°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Nomen est omen, Heavenly neve annyit tesz magyarul, mint mennyei. Nos, minden bizonnyal nem véletlenül adnak ilyen nevet egy síterepnek, s valóban Heavenly a Tahoe régió legszebb síközpontja, bár azt érdemes megemlíteni, hogy a tó környéki síterepek két kategóriába sorolhatók: egyik legszebb és legszebb.
Gyakorlatilag Heavenly-vel reklámozzák a sírégiót, talán már önök is találkoztak az előtérben havas fenyőfák közt porhavazó síelő, háttérben a kék Tahoe tó című képpel. Ez az egyetlen olyan síterep az USA-ban, ami egyszerre két államban fekszik: Kaliforniában és Nevadában.
A terep egyik részéről a Tahoe tó déli partjában és a Sierra Nevada sziklás ormaiban gyönyörködhetünk, míg a másik felében Nevada kietlen sivatagjai tárulnak a szemünk elé, óriási kontrasztot képezve a túloldali látvánnyal.
Heavenly közel 2000 hektáros területével egyike az USA legnagyobb síterepének és több mint 1000 méteres szintkülönbségével győztes, de csak a Tahoe régióban. Szintén helyi győztesnek számít a valamivel 3000 méter feletti magasságával. Nagy magasság ide vagy oda, az üzemeltetők nem bíznak semmit sem a véletlenre, és e hatalmas terület 70%-a hóágyúzható, állítólag ez az egész kontinensen egyedülálló.
A terep nagyságának köszönhetően itt valóban mindenki megtalálja a számításait, enyhén lejtő kezdőpályáktól egészen a meredek buckapályákig van itt minden.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »