Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Pucón Chile

Síterep adatok
Magasság
1380 - 2100 m
Szintkülönbség
720 m
Sípályák hossza
30 km
Liftek száma
7
3
4
12 km
10 km
8 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Felnőtt napijegy ár: 45000 CLP    Gyerek napijegy ár: 38000 CLP
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
-8°C
-1°C
-6°C
-2°C
-7°C
-3°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
A chilei síterep 50 éve népszerű célpont a sízők számára, azoknak azonban, akik tartanak a kiszámíthatatlan természeti csapásoktól, mégsem ajánlható. A Villarica vulkánon elterülő sípályák a legmagasabban fekvő terepek Dél-Amerikában. A területen ma is aktív a vulkáni tevékenység, a talaj érezhetően remeg, ezért a síliftek tartóoszlopait gumialapokra helyezték, hogy csökkentsék az állandó vibrációt. A hegy gyomrából kitörő vulkáni hamu a pályáktól távoli területekre hull.
Snowboardosok és freestyleosok részére egy minden igényt kielégítő fun park, freeride terepek, valamint természetes "half-pipe" alakú vízmosások nyújtanak kellő élvezetet. A "Snowboard Paradise" néven is emlegetett síterep 30 kilométernyi lejtőjéhez négy régebbi duplaszékes és három húzólift tartozik. A síelők biztonságára egy többfős, jól képzett pályafelügyelő csapat vigyáz.
Általában június közepétől október közepéig tart a síszezon. Pucónt a legegyszerűbben repülőgéppel Temuco városáig, majd onnan 125 km-es autózással közelíthetjük meg.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »