Új-Zéland
Rainbow ski area
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1540 - 1758 m
Szintkülönbség 218 m
Sípályák hossza 10 km
Liftek száma 5
2,5 km
5,5 km
2 km
Húzólift
5
Értékelés:
INFORMÁCIÓK
h i r d e t é s
BEMUTATÁS
A Rainbow ski síterep Új-Zéland déli felében, a Nelson Lakes Nemzeti Park területén található. 1500 méter feletti fekvésének köszönhetően nem szűkölködik a havazásban, de szükség esetén hóágyúzásra is van lehetőség. A kezdőknek és középhaladóknak ajánlott pályák jól kezeltek, nem jellemző a tömeg vagy a sorban állás. A snowboardosoknak funpark áll a rendelkezésére, az izgalmakat kedvelők pedig pályán kívüli sízésre alkalmas területeket is találnak.

A síterep reggel 9-től délután 4-ig tart nyitva és időjárástól függően általában július közepétől október közepéig üzemel. A főútról egy 12 kilométeres bekötőút vezet a parkolóig, a hólánc kötelező. A parkolóban át lehet szállni shuttle buszra 20 NZD / főért, ami nagyon megéri az árát, ha meglátja az ember, hogy hol kellene felvezetni 1700 méterre.

Gyönyörű kilátás nyílik a csúcsról, lehet látni a sziget két partját, a Tasman-tengert, a Csendes-óceánt és a hegy lábánál fekvő Nelson-tavakat is. A síterep mindennel el van látva: éttermek, ajándékbolt, síiskola, síszerviz és kölcsönző is van. A cipő/léc bérlés napi jeggyel kb. 150 NZD (30eFt)/fő, ami drágának tűnik, de az itteni fizetéshez képest nem kirívó. (2016-os infók)
Olvasd tovább
FOTÓK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.