Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
Szlovákia
Liptovske Revuce
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 680 - 1070 m
Szintkülönbség 390 m
Sípályák hossza 3 km
Liftek száma 2
3 km
Húzólift
2
Budapest: 225 km, 3 óra 26 perc Útvonalterv
Értékelés:
2.7 (24)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
A Liptovske Revuce sípálya 2015 óta nem üzemel. Korábban 5 db húzólift volt itt, - itt a régi sítérkép - mostanra kettő maradt.
Revuceban működik Szlovákia egyik leghosszabb, 1500 méter hosszú Poma sífelvonója. A felvonó két oldalán található egy-egy közepes lejtésű sípálya középhaladó síelőknek ideális. A kis lift mellett funpark várja az ugrálni vágyókat. Síkölcsönző és szerviz működik.
A völgyben húzódó bekötőút mentén 8 km hosszan elnyúló 700 méter magasan fekvő Revuce 3 faluból áll: Alsó, Felső és Középső Revuce - a település magyar neve ezért is Háromrevuca vagy Háromrőce. A falu nevét is adó Revúce folyó választja el az Alacsony-Tátrát és a Nagy-Fátrát. A kiválóan jelzett és kezelt turista utakon egész évben lehetőség van gyalogos és kerékpáros turizmusra, tavasszal raftingolásra. Egész évben látogathatók a közeli besenovai gyógyfürdő és ruzomberoki Aquapark valamint a koritnicai gyógyforrások.

A falu autóval mindössze 15 percre van Donovaly és Rózsahegy (Ruzomberok) síközpontoktól. Megközelítés: Banksa Bystricából Donovaly felé kell tovább indulni, majd Donovaly után Liptovska Osadaba érve kell balra kanyarodni, itt már jelzik a táblák Liptovske Revuce-t.
Olvasd tovább
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.