Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

  Liptovske Revuce Szlovákia

Síterep adatok
Magasság
680 - 1080 m
Szintkülönbség
400 m
Sípályák hossza
3 km
Liftek száma
2
2
3 km
Budapest: 225 km, 3 óra 20 perc Útvonalterv
Liptovske Revuce - kapcsolódó információk
A síterep bemutatása
A Liptovske Revuce sípálya 2015 óta nem üzemel. Korábban 5 db húzólift volt itt, - itt a régi sítérkép - mostanra kettő maradt.
Revuceban működik Szlovákia egyik leghosszabb, 1500 méter hosszú Poma sífelvonója. A felvonó két oldalán található egy-egy közepes lejtésű sípálya középhaladó síelőknek ideális. A kis lift mellett funpark várja az ugrálni vágyókat. Síkölcsönző és szerviz működik.
A völgyben húzódó bekötőút mentén 8 km hosszan elnyúló 700 méter magasan fekvő Revuce 3 faluból áll: Alsó, Felső és Középső Revuce - a település magyar neve ezért is Háromrevuca vagy Háromrőce. A falu nevét is adó Revúce folyó választja el az Alacsony-Tátrát és a Nagy-Fátrát. A kiválóan jelzett és kezelt turista utakon egész évben lehetőség van gyalogos és kerékpáros turizmusra, tavasszal raftingolásra. Egész évben látogathatók a közeli besenovai gyógyfürdő és ruzomberoki Aquapark valamint a koritnicai gyógyforrások.

A falu autóval mindössze 15 percre van Donovaly és Rózsahegy (Ruzomberok) síközpontoktól. Megközelítés: Banksa Bystricából Donovaly felé kell tovább indulni, majd Donovaly után Liptovska Osadaba érve kell balra kanyarodni, itt már jelzik a táblák Liptovske Revuce-t.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.