Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Saint Léger les Mélézes
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1260 - 1982 m
Szintkülönbség 722 m
Sípályák hossza 24 km
Liftek száma 8
10 km
12 km
2 km
Húzólift
6
Ülőlift
2
Budapest: 1291 km, 13 óra 12 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 25 EURGyerek napijegy: 21.30 EUR
Régióbérlet: Champsaur 3 Gliss
Értékelés:
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Saint Léger les Mélèzes 1260 m-es magasságban elhelyezkedő, vörösfenyő erdőkkel övezett hangulatos település a Déli-Alpokban az Ecrins nemzeti park lábánál, Gap városától 25 km-re. A település igyekszik megőrizni tradicionális hangulatát, látnivalói között szerepel a templom és egy - magánkézben lévő - kastély.

A terep inkább a kezdők és középhaladók számára megfelelő, mindössze egy fekete pályával rendelkezik, amely a Tanchit nevű húzós felvonó mellett található. A síterep legmagasabb pontjára, a 2001 m magas Le Cuchon csúcs alá két ülős felvonóval lehet feljutni a völgyből. A közelben több sífutópálya is található, a pályák aljánál pedig egy jégpálya is várja a korcsolyázni vágyókat, de van itt egy szánkópálya is.

A terep része a Champsaur 3 Gliss nevű régiónak, ami azt jelenti, hogy a síbérlet érvényes a közeli Chaillol és Laye-en-Champsaur terepeire is. A három terepet ingyenes síbuszjárat köti össze.

A településen megtekinthető a helyi növény- és állatvilágot bemutató kis múzeum, vagy akár egy közeli kecskefarmot is fel lehet keresni, részt lehet venni a fejésben (minden nap délután 5 és ½ 7 között) és persze vásárolni is lehet a tejből és helyben készült sajtból.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
-1°C
13°C
Holnap
3°C
11°C
Holnapután
5°C
14°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.