Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zillertal 3000 sírégió Ausztria

A sírégióhoz összesen 204 km sípálya és 79 felvonó tartozik.
A sírégió az alábbi síterepekből áll:

A Zillertal 3000 sívilág része a Ziller-völgyben található sírégiónak. A Zillertal Superskipass síbérlet a Ziller völgy összes sípályára érvényes (2 napos, vagy annál hosszabb időre szóló síjegyet kérve automatikusan ilyen jegyet adnak a pénztáraknál).

A sícentrum legnagyobb egybefüggő síterülete Mayrhofen, az Ahorn, Penken, Rastkoge és Eggalm, melynek pályáit modern infrastruktúra és felvonórendszer jellemzi. A hatalmas síterületen való tájékozódást segíti az ún. "Gletscherrunde" (magyar nevén: gleccserkör), amely 72 kilométernyi pályaszakaszt kijelölve végigvezeti a síelőket a pályarendszer leglátványosabb szakaszain.

Penken egyik büszkesége a híres-hírhedt Harakiri névre keresztelt lejtő, amely 78%-os meredekségével Ausztria legmeredekebb sípályája! A pálya a Knorren-csúcsról indul és a 6 üléses Knorren lift alatt húzódik.
A síterület másik büszkesége a 2001-ben üzembe helyezett "150-er Tux" nevezetű nagykabinos lift: a hatalmas méretű kabinban egyszerre 150 utas fér el, 1700 méterről 4-5 perc alatt valósággal "felröpíti az utasait 2400 méteres magasságra.
A freestyle szerelmesei se fognak unatkozni, akiknek a szórakozásáról a Vans Penken Park gondoskodik.

A Zillertal 3000 síterülethez tartozik a Hintertux gleccser is, melyről bővebb információ itt olvasható.A sírégióhoz kapcsolódó fórum itt érhető el. »
Bővebb infó: www.tux.at
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.