Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Abtenau im Lammertal síterep leírás szállás fotóalbum wellness fürdő fórum

Értékelés:     
    
Átlagos érték 27 szavazat alapján 3.4.
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2015.01.02. Hogwash
Bár a szállásunk itt volt, csak elsején, az utolsó teljes sínapon síeltünk itt! Végül ugyan nem sütött a nap, de szép tiszta idő volt, a pályák szélesek, vasaltak, jó a lejtésük, nagyon jó kis hely ez :) Délelőtt 40-50 ember lézengett a terepen bennünket is beleértve, no meg vagy 15 nyugdíjas gyalogos túrázót... 12 után kezdtek ébredezni és érkezni a népek, de a fő felvonónál ( Telemix) még mindig nem volt sor egy szál se! A terep a felvonótól eltekintve is nagyon hasonlít Donovaly Nova Hola részére. Nekünk nagyon tetszett! Kipróbáltuk a szánkópályát is, ami esténként kivilágítva üzemel és 3 km hosszú: Szilvi és a gyerekek visítottak a gyönyörtől, nekem halálfélelmem volt, szóval teljes volt a siker :) Mindenesetre megjegyeztem egy életre: síbakancsban (legalábbis nekem) nem jó szánkózni ;)
2013.03.05. bobobodo
Egyik kedvenc síterepem. Ahogy Ausztria többi területén is, itt is érezhető az a meghitt nyugalom. Igazi családias pálya fogadja az ideérkező látogatókat. Teljesen belátható pályarendszerrel várnak minket. Sízésem legelső olyan felvonóját, ahol egy 'zsinóron' kétfajta felvonótípus van itt láttam. Ez mindenki számára megadja a tökéletes kényelmet. Kellemesen hosszú szánkópálya mellett találkozhatunk fekete lejtésű hegyoldalakkal is. A szélső csákányos pálya ideális a kezdő boardosok számára is. Ugyanúgy a fenti csákányost tudom ajánlani erdőzésre is:P Jó telelést kívánok mindenkinek aki ide elltogat:)
2013.02.03. Varghasz
Január 28-án egy napot itt síeltünk. A több napos Dachstein West bérletek ide is érvényesek, és mivel erre a napra havazást jósoltak, olyan helyet kerestünk, ahol fedett liftek vannak.
Mi a Karkogelen voltunk, a falu másik végén található kis pályát nem próbáltuk.
Itt egy kombi lift - értsd: egy kabin és egy bubis ülőszék felváltva ugyanazon a kábelen - viszi a sízőket a hegy tetejére. A térkép alapján kék, piros és fekete pálya is található a hegyen. Valójában ugyanannak a lejtőnek a jobb széle "fekete" (kitáblázva már csak piros), a közepe piros, a bal széle pedig kék. A kék közepén van egy elkerített rész - itt edzéseket tartottak aznap-, ami ugyancsak "fekete", de a kéktől csak egy kerítés választja el. Egyszerűbben: nincsenek különböző pályák, csak egy hegyoldal.
Tapasztalatunk alapján egyébként a jobb oldal (piros és fekete) volt a legjobban síelhető, mivel a kezdők a "kéket" túrták össze, így ez a nap végére sem lett buckás. Talán az időjárás miatt is, de rajtunk kívül alig volt 10 autó a parkolóban.
Van még egy csákányos lift is, amihez nagyon kellemes és széles kék pálya is tartozik. Megéri kipróbálni.
IMGP2920.JPG IMGP2921.JPG IMGP2922.JPG IMGP2925.JPG
Síterepajánló
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 70 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.