Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Cierny Balog síterep leírás fórum

Cierny Balog síterep értékelése
42 szavazat, átlagos érték: 2.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2007.02.28. Kellyn
Szia!
Nagyon megtetszett Cierny Balog, szerintem gyönyörű hely, van egy hangulata ami nem sok sipályának van. CSak piros pályák vannak (több mint 1100 m-es hosszúságban), tényleg érzékeltük, hogy itt jobban kifáradtunk, mint a lankásabbakon. A két középső pálya meredekebb, de van a pályarendszer két szélén egy erdei úttal kezdődő nagyon széles hegyoldal ami kitűnően sielhető, ugyanonlyan jól kezelt mint a középső meredekebbek. Általában jól kezeltek a pályák, a személyzet kedves, elvétve még magyarul is tudnak, a pénztárnál van magyar nyelvű árlista is. A minőségéhez képes nem drága szerintem ez sem. Viszonylag gyors tányéros felvonói vannak, mi hétvégén voltunk és sorban állás nélkül tudtunk sielni. A pálya tetején van egy kis büfé korrekt árakkal, ha ott leülsz egy kicsit, gyönyörű panoráma tárul eléd.
Nekünk bejött lehet, hogy most hétvégén is oda megyünk. Gyerekeknek oldalt van egy kis tanuló pálya is, számkózni a közeli dombokon lehet. Parkoló ingyenes, csak vigyázni kell, hogy a kocsi alatt ne olvadjon meg a jég, mert kitűnően elássák magukat a kerek (egy szlovák család be is mutatta, hogy kell tengelyig elásni egy vadiúj oktáviát.)
Röviden ennyi, ha van kérdés irj! A weboldaukat én úgy gondolom frissitik, meg a holidayinfo viszonylag friss adatokat közöl a hóhelyzetről.
cierny.jpg cierny-balog.jpg
h i r d e t é s
Síterepajánló
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 441 vendég és 43 regisztrált felhasználó látogatja.