Menü ≡

Élménybeszámolók: Falkert - Heidi Alm síterep leírás szállás cikk galéria videó fórum

Falkert - Heidi Alm síterep értékelése
17 szavazat, átlagos érték: 3.6
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2018.01.18. Sí Jelek
5 napot töltöttünk a Hotel Sneekönigben. A hotelról csak jót mondhatok, magyar a tulajdonos és a személyzet, elsősorban kisgyermekes családoknak tudom ajánlani.
A sípályákról már kevesebb jót tudok írni. A bébiliften és a varázsszőnyegen kívül összesen 1 csákányos és 1 tányéros felvonó van üzemben, a harmadik amely a leghosszabb és a fekete pályára vinne fel évek óta üzemen kívül van technikai okok miatt és nem is úgy tűnt, mint amit a közeljövőben üzembe helyeznének. Tehát, itt eleve pontatlan a a tájékoztató, amely ezen a honlapon is olvasható, mert nincs ennyi km pálya, mint amit írnak és fekete pálya sincs, csak elméletben, meg 2300 m tengerszint feletti magasság sincs, csak 2100 m...
A tányéros felvonónak 3 pályája van, 2 rövidke piros és egy kicsit hosszabb kék, ami pont annyira nehéz azért, hogy a teljesen kezdők és a kisgyermekek ne tudjanak lejönni rajta. A csákányos felvonó kicsit hosszabb és 4 piros pálya tartozik hozzá, egyik sem hosszú. Amint egy kis köd, vagy szél van leáll a csákányos, de volt, hogy a tányéros felvonó is....
Hogy ne csak rosszat, valami jót is írjak a pályák jól kezeltek és ottlétünkkor a hóviszonyok is jók voltak, nem volt jegesedés és tömeg sem. A hely adottságai egyébként kiválóak, mert eleve 1800 méterről indulnak a felvonók, és 2100 méteren van a legmagasabb pont (és nem 2300-on, ahogy reklámozzák, merthát amint azt említettem a pálya amely a legütősebb és leghosszabb lenne, nem üzemel már egy jó ideje).
Összegezve: a helyet azoknak ajánlom, akik a táj szépségei, levegőváltozás, szánkózás miatt mennek telelni, mert a kezdőknek nem igen van hol síelni, a haladók meg gyorsan ráunnak a pár rövidke pályára.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »