Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Forni di Sopra síterep leírás cikk galéria videó oktató fórum

Forni di Sopra síterep értékelése
45 szavazat, átlagos érték: 3.8
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2016.02.18. Ernő Ghyczy
Három nagyon szép napot töltöttünk itt.
Érkezésünk előtt nagyobb mennyiségű friss hó esett, így kifogástalan pályák vártak ránk. Pénteken és szombaton délutánig napos időben síelhettünk. A friss hó, a szép idő és a hét vége ellenére kevesen voltak, így még délután is meglepően jó minőségűek voltak a pályák. Szombaton délután befelhősödött és ez kitartott a vasárnap délutáni hazaindulásig. Vasárnap egyre jobban esett a hó, de így is nagyon jókat síeltünk 13 óráig. Ekkor már a felső pályán rajtunk kívüli szinte senki sem volt.

Összehasonlítva az osztrák, francia, szlovák és szlovén pályákkal, az árak ( síbérlet, ital stb. ) nagyon kedvezőek, minőségi szolgáltatásokkal párosítva (példaként a minőségi olasz kávé 1 euróba kerül a hegyen is).
A pályák jó vonalvezetésűek és nagyon jól kezeltek.
A kezdőknek külön van lehetőségük enyhe lejtésű pályákon is gyakorolni.
A viszonylag kis pályarendszer ellenére 2-4 napra egyedül állóknak, vagy családoknak egyaránt javasolni tudom.
Szállásunk a sífelvonótól kb. 80 méterre levő Edelweiss Hotelban volt. A félpanziós ellátás is kifogástalan volt. Vacsorára négy, ötféle előételből és ugyanennyi fő fogásból lehetett választani a desszerten kívül. A kiszolgálás nagyon udvarias, barátságos és családias volt. Bárkinek kérése, problémája volt, Eszter, a magyar sí és snówboard oktató mindig rendelkezésre állt.
Remélem, hogy jövőre is el tudunk ide látogatni.

Sporttársi üdvözlettel
Ghyczy Ernő
h i r d e t é s
2009.02.19. Rn'X7
17-én jöttem haza...:(
Nos,végig gyönyörű napsütéses idő volt,talán egyszer volt egy kicsit szeles.3,5-4 m-es hó van ott.Az utak szárazak.Természetesen megint úgy éreztem magam,mint ha nekem nyitották volna meg a pályát.EGYEDÜL éreztem magam.A saját nyugodt tempómban poroszkáltam.A hétvégén veresenyek miatt egy kicsit sokan lettek.A felvonóknál max 2 perc!!!:)))) volt a várakozás.Nem csalódtam az idén sem ettől a helytől.
DSC00168.JPGDSC00166.JPGDSC00208.JPGKep-082.jpgKep-087.jpg
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »