Menü ≡

Élménybeszámolók: Hafjell síterep leírás cikk fórum

Hafjell síterep értékelése
3 szavazat, átlagos érték: 4.3
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2007.11.19. Malvin
Norvegia tele van sitereppel :) de ezek altalaban kicsik es inkabb a melyho/porhosizes a divat. Nomeg a sifutas, norvegiaban a sieles elsosorban a sifutast es turazast jelenti.

Hafjellen voltam nehany eve, az egy kisebb osztrak siterephez hasonlithato.

Kozep-Norvegiaban lakom, hozzank, Oppdal (nincs a leirasok kozott pedig Norvegia legnagyobb teruletu siterepe), Vassfjellet es Meraaker van kozel. (Nomeg a sved Aare, az a legjobb de az mar nem Norvegia)

amit nem szeretek, hogy iszonyat kemenyre kezelik a palyakat, Ausztriaban nem annyira jeges. Persze nyilvan az eghajlat is belejatszik, nem nagyon ertek hozza.

Melyhora es porhora a legjobb Oppdal es Meraaker ez utobbi pici hely 2 db csakanyos felvonoval. volt egy ulokes is, ezt mindig mondjak hogy felujitjak de nem tortenik semmi.

Oppdal a legnagyobb siterep, de Oslotol viszonylag messze van. itt mindenfele palya megtalalhato.

Vassfjellet kicsi hely egy dupla es ket szimpla csakanyossal ide hetkoznap jarunk ki. Trondheimhez kozel van. 20 perc autoval.

Strynhez: az egy dolog hogy valaki leszall Osloban vagy Sandefjordban, de Stryn nem a kovetkezo sarok... Ott meg nem sieltem, mi nyaron nem sielunk :) Valoszinu berelt autoval vagy busszal a legegyszerubb odajutni.

Ha lehetne valogatni a palyak kozott, nekem Ausztria jobban tetszik, jobbak a palyak tobb a kocsma, olcsobb, stb. Lehet azert mert a melyhohoz bena vagyok. De ha valaki ideszakad, annak szivesen segitek, mert ha leesik a ho akkor sielni kell :))))
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »