Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók: Jasenska Dolina síterep leírás cikk wellness fórum

Jasenska Dolina síterep értékelése
104 szavazat, átlagos érték: 2.8
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2015.01.29. Babi92
Lehet, hogy nem a világ legnagyobb pályarendszere, de engem jó emlékek fűznek hozzá. Általános iskolában minden évben ide jöttünk síelni, és akkori szemmel nézve nagyon is jó volt. Nem bonyolult a pályarendszer, a gyerekeket pár kör erejéig el merték engedni a szülők és az oktatók. A pályák a kezdő és középhaladó szintnek teljesen megfelelnek, jól ki lehet gyakorolni az alapokat. Én főleg kisgyerekes családoknak ajánlanám.
2006.01.03. Agent
Egyetértek az előttem szólóval, tökéletes hely, ráadásul nincsen tömeg, mert jó el van rejtve, én is nagyon jól elsíelgettem rajta, remek az ülőlift és az éttermek szinvonala is + van esti világított pályás sízés is! A közelben esetleg érdemes felkeresni Martinske Hole-t (mér működik!), Rózsahegyet, Kubinska Hola-t és Vratna-t. De ezek közül tömegközlekedéssel az általad megadott idő alatt max. Martinske Hole és Rózsahegy (Malino Brdo) elérhető.A többi biztosan több idő + átszállás.
2006.01.03. TZoli
Jó hely. Egy hetes sieléshez lehet hogy kicsi terep, de itt más szlovákiai síterepekkel ellentétben egész európai a szolgáltatások szinvonala. Időben kezdenek,nem zár be fél vagy negyed négykor, hogy haza kell menni. A hangulata nagyon jó szokott lenni, éjjeli sielés is van. A felvonók korszerüek, az emberek a környéken rendesek , segítőkészek. Nem tudom most mi van Martinnal, működik-e már. Ha nem, akkor lehet hogy tömeg lesz, eddig egyébként nekünk még egyszer sem kellett sokat várakozni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.