Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Jasenska Dolina síterep leírás szállás cikk wellness fürdő fórum

Értékelés:     
    
Átlagos érték 100 szavazat alapján 2.8.
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2015.01.29. Babi92
Lehet, hogy nem a világ legnagyobb pályarendszere, de engem jó emlékek fűznek hozzá. Általános iskolában minden évben ide jöttünk síelni, és akkori szemmel nézve nagyon is jó volt. Nem bonyolult a pályarendszer, a gyerekeket pár kör erejéig el merték engedni a szülők és az oktatók. A pályák a kezdő és középhaladó szintnek teljesen megfelelnek, jól ki lehet gyakorolni az alapokat. Én főleg kisgyerekes családoknak ajánlanám.
h i r d e t é s
2006.01.03. Agent
Egyetértek az előttem szólóval, tökéletes hely, ráadásul nincsen tömeg, mert jó el van rejtve, én is nagyon jól elsíelgettem rajta, remek az ülőlift és az éttermek szinvonala is + van esti világított pályás sízés is! A közelben esetleg érdemes felkeresni Martinske Hole-t (mér működik!), Rózsahegyet, Kubinska Hola-t és Vratna-t. De ezek közül tömegközlekedéssel az általad megadott idő alatt max. Martinske Hole és Rózsahegy (Malino Brdo) elérhető.A többi biztosan több idő + átszállás.
2006.01.03. TZoli
Jó hely. Egy hetes sieléshez lehet hogy kicsi terep, de itt más szlovákiai síterepekkel ellentétben egész európai a szolgáltatások szinvonala. Időben kezdenek,nem zár be fél vagy negyed négykor, hogy haza kell menni. A hangulata nagyon jó szokott lenni, éjjeli sielés is van. A felvonók korszerüek, az emberek a környéken rendesek , segítőkészek. Nem tudom most mi van Martinnal, működik-e már. Ha nem, akkor lehet hogy tömeg lesz, eddig egyébként nekünk még egyszer sem kellett sokat várakozni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 30 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.