Menü ≡

Élménybeszámolók: Kope síterep leírás cikk galéria fórum

Kope síterep értékelése
12 szavazat, átlagos érték: 3.5
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2009.02.16. Regős
Sziasztok, a hétvégén voltunk Kopén. Néhány tapasztalat. Szállás: Lukov dom. Ár/érték (BOOM)arányban kifogástalan, kiváló ételek, udvarias személyzet! Karbantartott széles pályák, a húzós felvónok -egy rövid csákányos kivételével- múlt századi rángatós, tányérosok. Az egyes pályák között kell talpalni bőven. Az ülős felvonó pirosa kiváló ám ezt egy kis részben fekete pályán keresztül lehet elérni. Esti sielés kiváló havu kék pályán. Tömeg változó. Tényleg apróság de bosszantó, az összes pályát az első kékről lehet elérni. Felvonó tányéros, így a reggeli első sorban állás akár fél óra is lehet. Összességében: ezen az áron nem kapsz jobbat, nem fogsz csalódni jó síelést! Hólánc szükséges lehet.
h i r d e t é s
2007.01.29. Kellyn
Szia Antmes!

Hát visszatértünk Koperól, és jó volt! Ebben a BOOM ajánlatban utaztunk, 3 napra, a szállás igen, elég turitstajellegű volt, bár volt fürdő a szobában de milyen (a viz nem ment le a zuhanyzóban, a páromat fejbevágta a zuhanyrózsa amikor megnyitotta a vizet, és kb ugy 17 fokra voltak képesek felfűteni a szobákat...) de ettől eltekintve nem volt rossz, a kaja viszont tök jó volt (büféreggeli, menü vacsora a sipályánál). Csodás a hely, gyönyörű a környezet, elég kemény út vezet fel Kope ra, bár most csak 55 cm hó volt. Szakadékok mellett kell felmenni, alig fér el két kocsi egymás mellett a szűk kis szerpentineken, és a helyiek kotornak lefele a lejtőn, te meg állj félre ha tudsz. Viszont jól tisztitott utak voltak, nem kellett hólánc (még).
A pályák nem rosszak, van egy hosszú kék PUNGART a neve ha nézed a pályatérképet, nekünk tök jó volt, bár mi csak tavaly kezdtünk sielni. Viszont szinte mindig sor volt a felvonónál. Sokat kellett botozni ha egyik pályáról át akartál menni a másikra, távol voltak egymástól a felvonók.
Egészében jó volt, szerintem érdemes kimenni akár egy napra is ha úgy gondoljátok, meg hát ti közelebb vagytok a határhoz. Érdemes pályán menni Celjéig, aztán ott lehajtani Dravograd felé. ha van kérdésed irj!
kope.jpg
2006.10.10. Höri
Sziasztok!

Én már többször jártam Kopén, télen és nyáron is. Jó kis hely.

Azok a kedvező Boom árak amiket a https://www.kope.si oldal szlovén verziójában találtok valóban nagyon jók, de fontos tudni, hogy turista osztályú elhelyezésről van szó. A szobák kicsik és általában emeletes ágyakkal vannak berendezve 3-4-6 főnek. WC és zuhanyzó a folyosón, emeletenként egy női és egy férfi, néha várni kell.

A konyhájuk jó, de büfék is vannak a pályák alján. (sör 1.6 EUR, Kebab 3 EUR).

A terepet inkább a helyi szlovének és a horvátok látogatják. Kék-piros-fekete pályák is vannak, de nem túl hosszúak, 400-1400m, de jó szélesek. Hat huzólift és idéntől egy négyüléses lift is van.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »