Élménybeszámolók: Patscherkofel síterep leírás szállás cikk galéria fórum

Patscherkofel síterep értékelése
23 szavazat, átlagos érték: 3.5
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2019.12.26. schulekd
20 éve síelek itt. Szeretem, oktatni kiváló, szinte mindig kevesen vannak. Január előtt sajnos már nem hóbiztos, nem az igazi a hóágyúzás, pedig északi lejtő (elmondásuk szerint kevés a vizük). Kezdőknek csak akkor jó, ha sok a hó, mert fent nincs kezdő pálya.
Olimpiai pálya bámulatos, igazi csemege igényeseknek szép letörésekkel, változatos ívekkel.
Legnagyobb előnye, hogy kevesen vannak, sokszor 11-kor még saját nyomban síelhetsz...
2017.03.26. cwetok
Márc. 17.-én síeltem itt egy (fél) délutánt. Fél 2-re értem a pályára, a parkolóban +20 fok volt a betonon. A pályákon azért valamivel kevesebb. A nagy meleg megtette hatását a pályákra. Csak a csúcs közelében volt elfogadható a hó minősége. A közepétől lefelé órási buckákká túrták össze a hókását a síelők. Még soha nem síeltem ilyen vizes hóban, pár esés össze is jött.
Kedvencem így is az 1-es pálya (olimpiai), mely igazi piros meredekségű, de kellően széles. A 3-as kék pálya egy-egy erdei szakaszon beszűkül, cserébe pazar kilátás nyílik Innsbruckra.
Jobb időjárási körülmények mellett biztos nagyon élvezeteset lehet itt síelni akár több napon át, de most csak a szenvedős része jutott nekem. Ez most 3-as.
2017-0317-154618-003.JPG
2016.01.13. gabobaby
Patscherkofel - 2016. január 8.
Elég változékony időjárásban volt részünk 2015. januárjában Tirolban. A söldeni, hochötzi és patscherkofeli pályákon síeltünk, mindenhol óráról órára, percről percre változott az idő. Hol napos, hol hóeséses, ködös idők váltották egymást. Ez sokak számára ijesztő lehet, azonban szerintem pont ettől volt gyönyörű!
Patscherkofelra január 8.-án reggel érkeztünk és terveink szerint a 13.00 óráig szóló "fél napos" bérletet szerettük volna megvásárolni 26 EUR/fő árért, meglepetésünkre azonban mindössze 13 EUR/fő összeget kértek. Fent rájöttünk, valószínűleg miért kaptuk a kedvezményt: a kék pályákból csak az egyik volt részben síelhető. Kezdő síelő vagyok, de ez nem szegte kedvünket. Mivel alig voltak a pályákon, az idő épp káprázatos napsütéses volt, gyönyörűen, hibátlanul tudtam a piros pályákon is lesíelni. A sikerélmény garantált volt. A kilátás pedig páratlan, mivel Innsbruck felett magasodik a hegy. Ajánlom másoknak is. Minden pálya más-más előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik és mindnek megvan a maga bűbájossága. :)
WP-20160108-12-43-38-Pro1.jpgWP-20160108-10-36-00-Pro1.jpgPatscherkofel
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.