Menü ≡

Élménybeszámolók: Breitenberg síterep leírás fórum

Breitenberg síterep értékelése
1 szavazat, átlagos érték: 4.0
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2019.03.04. gyozelem
Egész szép kis helyecske, nem gondoltam volna, hogy jürgenéknél lehet kacsázni a csákányos felvonósok között, dehát itt így visz az egyik pálya :)
Van pár kisebb boldogságtartalom:
- Gyönyörű kilátás.
- A csákányos mellett egyenesen lehet leszáguldozni az aljába (csak 2 helyen jöhetnek oldalról, de az ott meg olyan meredek, hogy úgyis lassan jön, ha egyáltalán jön onnan valaki).
- Az ülőshöz meg lehet próbálkozni, honnan mered elereszteni magad, hogy kicsússzad az emelkedőt (levitte a menetszél a sapimat :) ). Ha mégse sikerül feljutni, oldalt van egy bébilift, ami felhúz, nehogymár sétálni kelljen :) - Az erdei pálya meg gyönyörűség! Hegyek, erdő, patakok, óriás jégcsapok, kőomlás, éles kanyarok, levágások, és egy rettentő szakadék (hálóval) :)
- Lenn a réten pedig nagy Bach-kultusz van: kiírták, hogy: ACHTUNG! BACH. Beethovennel nem találkoztam. Szerencsére nagyon kevés a síelő, és vannak túrázók, kutyasétáltatók, szánkósok meg siklóernyősök is :)))
52508179-10218901037702841-1842779413683372032-n.jpg
h i r d e t é s
2017.01.13. mgabor79
Kezdő pályának nem feltétlen ajánlanám. Nem azért, mert meredek vagy sziklás, hanem mert oldal irányban is dől a pálya többnyire, ezáltal elég melós rajta deszkával közlekedi. A felvonó kiváló, néha a szánkósok miatt belassul, de ez pár perc és megy tovább gyorsan.
Összességében jó, nagyon szép, de voltam már jobb helyen is. ;)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »