Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

megyesz
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
Szlovákia
Polana
2012.01.30.
Hosszú évek után, a hétvégén ellátogattunk ismét erre a síterepre.
A feljutás a régi: csak hólánccal vagy 4x4-es autóval a kitáblázott időrend szerint.
Most itt is nagyon sok hó van,így mondhatni, hogy tökéletes pályaviszonyok fogadtak: bár felül egy kicsit buckás volt, de azon kívül se jég, se kő csak a rengeteg hó. Sorbanállás csak 2 óra körül alakult ki, de az sem volt több 5 percnél.
Az árak nagyon barátiak: egész napos jegy 11 euro, 1/2 napos 7.
Haza felé induláskor láttuk: nagy meglepetésre indították a ratrakot, s megkezdődött a pályakezelés! Na ilyet régen itt soha nem láttunk!
P1040442.JPG
P1040462.JPG
P1040419.JPG
P1040441.JPG
P1040493.JPG
P1040501.JPG
eviktor
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Szlovákia
Polana
2011.12.23.
Ma itt síeltünk a haverommal. Eredetileg Kosútkára készültünk, de tegnap este kiírták, hogy nem lesznek nyitva, úgyhogy megváltoztattuk az úti célunkat Polanára. 4 éve voltam itt utoljára, és nem nagyon emlékeztem ,hogy kell pontosan feljutni ide, de szerencsére nagyon jól ki van táblázva. a feljutáshoz nem volt szükséges hólánc, igaz volt egy kis hó a felfele vezető úton, de nem csúszott. A napijegy most csak 5 euró volt (amúgy ha jól tudom 11), ennek ellenére maximum 25-30 ember volt a pályán. A felvonó elromlott kb. 20 percre, de utána megjavították, és gond nélkül ment tovább. A pálya teteje eléggé buckás, de lejjebb már jól síelhető volt. Körülbelül -3, -4 fok lehetett, de egész nap sütött a nap.
blond87
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Szlovákia
Polana
2010.02.10.
Helló mindenki!
Szombaton voltunk kinn Polanán. Nehéz feljutni, nem árt hóláncot vinni. A pálya jó volt, bár felül kicsit már kopott, alul pedig buckásodott, de legalább nem volt jeges amit utálok. Van egy videó is a csúszásról a profilomban, ott látszik nagyjából milyen volt a pálya.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.02.01.
Üdv mindenkinek! Ma fent voltunk polanán és nagyon jót síeltünk! A reggelre leesett 5cm friss hó nagyon jót tett a pályának, délig nem is látszottak az előző napok jegesedései, de utána itt ott már előbukkant egy két jégfolt. Összeségében megint nem csalódtunk polanában, bár ezt két hete nem írtam volna mert a parkoló előtt 100 méterrel szétment a kuplungom, és ezért gyorsan haza is jöttünk, no de ez már a múlt meg egyéni szocprob.Szóval egész nap minusz 2-3 szikrázó napsütés ideális síidő. Egy dologra azért figyelni kell a kis felvonó 12-12,30 között ebédszünet miatt nem üzemel! No de ennyi pihenés kell is addig be kell dobni némi melegítőt!Elfáradtunk de megérte!!!!Ja, sorbanállás 1-2 perc!!!!Jegyár 11 euró. Alig várom, hogy újra menjünk! Hali mindenkinek, sok havat!!!
Hajnis Ferenc
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.01.16.
Szevasztok!
Hétfőtől,szerdáig, kellemes napokat töltöttünk, Polanán, gyönyörű idő,síztem már jóval rosszabb pályákon is!A szerdai nap ködös, fagyos,esős,idő, valóban leállt a nagy felvonó, mert mindenki,a kis pályán volt, mert az nem volt lefagyva.
Egyébként több éve járunk ide,most is 30-an voltunk, mindenki jól érezte magát.Ha valaki érdeklődni akar,akkor a direktor, jól beszél magyarul.(Szukennik Ferenc)https://www.polana.sk
Üdv mindenkinek!
hegy-mászó
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.01.14.
Hello mindenkinek, ma barátaimmal voltam a fent említett helyen síelni, a pálya nagyon jeges és buckás.
12:30-tól 13:00 ig technikai szünetet tartanak ez ki is volt írva, ami viszont inkorrekt volt hogy utánna nem indították el a nagypályán a felvonót, szóltunk a szálloda recepciónál, az volt a válasz hogy a kispálya üzemel, kevesen voltunk a nagypályán ergó nem érte meg újraindítani, pénzvisszafizetés nincs.
Vonja le mindenki a konzekvenciát.
solier
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.01.09.
Szombaton voltunk Polanán. 40 cm hó, buckás és jeges pálya, ratrak pihen, kezelő nyílván téli álmát alussza. Imádom Polanát, de ez volt a harmadik eset,hogy kezeletlen, jeges, buckás pálya várt minket, pedig szuper kis hely lenne, ha néha vennék a fáradságot és zárás után leratrakolnák, mint ahogy azt minden tiszteséges sípályán szokás. Jó csúszást. Üdv.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2008.12.27.
Szia Tina . Keresd a horsky hotel polana szót a gogl-ban több info is van róla. Egyébkéntmi sokat járunk ide, van egy450méteres kellemes kezdőknek is ajánlott pálya valamint egy 1000méteres nagypálya az előbbihez egy lassú a másodikhoz egy gyors lift tartozik, mindkettő tányéros. Mi Zólyom felé járunk és ott a benzinkút után jobbra fordulva detva illetve hrinova irányábatartva . Azt hiszem hrinovánál már ki van irva, hogy polana,de ha megkérdezitek ott útbaigazítanak. Arra számítani kell, hogy minden páros órában lehet felfele illetve páratlan órában lefele közlekedni PL:8-9közt mehettek fel ill 9-10között le és igy tovább. Érdemes betartani mert egy sávos az út igaz vannak kitérők, de mivel itt nem takarítják az utat újra indulni még hólánccal semjó dolog , egyébként hólánc legyen, mert csak letaposott havas úton lehet feljutni. Ha még szükség lenne infóra írj és megpróbálok segíteni . Jó csúszást Gyula
trob67
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Szlovákia
Polana
2008.12.21.
Üdv mindenkinek!
Ma voltunk Polanán. Pályák nyitva, kezeltek és kiváló a minőségük. Mindent kb.: 30cm hótakaró borít. Napsütés, gyenge hóesés és néha szél. Táj és a panoráma gyönyörű. Lifteknél sorbanállás max 1 perc. A felvezető útra a hólánc nagy segítség! Mindenkinek ajánlom aki nem hüttézni hanem síelni szeretne.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2008.01.31.
Hello mindenki. Ha valaki szereti a nyugalmat és a szép helyet feltétlenül menjen el erre a síterepre. Nincs tömeg sorbanállás 0 nem kell félni,hogy elütnek hátulról mint donovalyn. Mi 22 és 26 között voltunk fent,és nagyon szép pár napot töltöttünk el. Itt szeretném megköszönni a személyzet batátságos hozzáállását,igaz nem sokat tudnak magyarul de megértettük egymást.megelégedésünket mi sem jellemzi jobban minthogy 27-én vasárnap is felmentünk egy napra. A feljutás igaz csak holánccal volt lehetséges mivel e nap is esett15cm friss ho.Nagyszerű élmény,a kissebbik pélya a hozzá tartozó felvonóval kitünő terep kezdőknek 450méter. Pici gyerekesek is tanultak itt.A profibbaknak 1 kilométeres pálya a hegytetőröl ahonnan csodás a kilátás. Ehhez a pályához egy elég gyors tányéros felvonó tartozik.Nem utolsó szempont a bérlet ára 340sk ami igen baráti ár.Ajánlom hát mindenkinek, mi biztos többször fogunk ide járni!!!
megyesz
8 élménybeszámolót írt
8
17 éve tag
Szlovákia
Polana
2007.02.03.
Most értünk haza Polanáról. Egész nap szakadt a hó.... A feljutás a szokásos volt: egy sávos út, a kifüggesztett "menetrendet" sokan nem tartják be, így sokszor történik "érdekes" szembetalálkozás ill. árokbacsúszás. Csak hólánccal vagy 4 kerék meghajtású autóval lehet feljutni. Szerencsére nem voltak sokan, így a szakadó hóesés ellenére egész jót síeltünk! Kár, hogy a 3. felvonót már évek óta nem üzemeltetik, sokkal változatosabb lenne, ha az is menne...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.