Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók: Polana síterep leírás galéria videó fórum

Polana síterep értékelése
75 szavazat, átlagos érték: 2.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2012.01.30. megyesz
Hosszú évek után, a hétvégén ellátogattunk ismét erre a síterepre.
A feljutás a régi: csak hólánccal vagy 4x4-es autóval a kitáblázott időrend szerint.
Most itt is nagyon sok hó van,így mondhatni, hogy tökéletes pályaviszonyok fogadtak: bár felül egy kicsit buckás volt, de azon kívül se jég, se kő csak a rengeteg hó. Sorbanállás csak 2 óra körül alakult ki, de az sem volt több 5 percnél.
Az árak nagyon barátiak: egész napos jegy 11 euro, 1/2 napos 7.
Haza felé induláskor láttuk: nagy meglepetésre indították a ratrakot, s megkezdődött a pályakezelés! Na ilyet régen itt soha nem láttunk!
P1040442.JPGP1040462.JPGP1040419.JPGP1040441.JPGP1040493.JPGP1040501.JPG
2011.12.23. eviktor
Ma itt síeltünk a haverommal. Eredetileg Kosútkára készültünk, de tegnap este kiírták, hogy nem lesznek nyitva, úgyhogy megváltoztattuk az úti célunkat Polanára. 4 éve voltam itt utoljára, és nem nagyon emlékeztem ,hogy kell pontosan feljutni ide, de szerencsére nagyon jól ki van táblázva. a feljutáshoz nem volt szükséges hólánc, igaz volt egy kis hó a felfele vezető úton, de nem csúszott. A napijegy most csak 5 euró volt (amúgy ha jól tudom 11), ennek ellenére maximum 25-30 ember volt a pályán. A felvonó elromlott kb. 20 percre, de utána megjavították, és gond nélkül ment tovább. A pálya teteje eléggé buckás, de lejjebb már jól síelhető volt. Körülbelül -3, -4 fok lehetett, de egész nap sütött a nap.
2010.02.10. blond87
Helló mindenki!
Szombaton voltunk kinn Polanán. Nehéz feljutni, nem árt hóláncot vinni. A pálya jó volt, bár felül kicsit már kopott, alul pedig buckásodott, de legalább nem volt jeges amit utálok. Van egy videó is a csúszásról a profilomban, ott látszik nagyjából milyen volt a pálya.
2009.02.01. gyulimuli2
Üdv mindenkinek! Ma fent voltunk polanán és nagyon jót síeltünk! A reggelre leesett 5cm friss hó nagyon jót tett a pályának, délig nem is látszottak az előző napok jegesedései, de utána itt ott már előbukkant egy két jégfolt. Összeségében megint nem csalódtunk polanában, bár ezt két hete nem írtam volna mert a parkoló előtt 100 méterrel szétment a kuplungom, és ezért gyorsan haza is jöttünk, no de ez már a múlt meg egyéni szocprob.Szóval egész nap minusz 2-3 szikrázó napsütés ideális síidő. Egy dologra azért figyelni kell a kis felvonó 12-12,30 között ebédszünet miatt nem üzemel! No de ennyi pihenés kell is addig be kell dobni némi melegítőt!Elfáradtunk de megérte!!!!Ja, sorbanállás 1-2 perc!!!!Jegyár 11 euró. Alig várom, hogy újra menjünk! Hali mindenkinek, sok havat!!!
2009.01.16. Hajnis Ferenc
Szevasztok!
Hétfőtől,szerdáig, kellemes napokat töltöttünk, Polanán, gyönyörű idő,síztem már jóval rosszabb pályákon is!A szerdai nap ködös, fagyos,esős,idő, valóban leállt a nagy felvonó, mert mindenki,a kis pályán volt, mert az nem volt lefagyva.
Egyébként több éve járunk ide,most is 30-an voltunk, mindenki jól érezte magát.Ha valaki érdeklődni akar,akkor a direktor, jól beszél magyarul.(Szukennik Ferenc)https://www.polana.sk
Üdv mindenkinek!
2009.01.14. hegy-mászó
Hello mindenkinek, ma barátaimmal voltam a fent említett helyen síelni, a pálya nagyon jeges és buckás.
12:30-tól 13:00 ig technikai szünetet tartanak ez ki is volt írva, ami viszont inkorrekt volt hogy utánna nem indították el a nagypályán a felvonót, szóltunk a szálloda recepciónál, az volt a válasz hogy a kispálya üzemel, kevesen voltunk a nagypályán ergó nem érte meg újraindítani, pénzvisszafizetés nincs.
Vonja le mindenki a konzekvenciát.
2009.01.09. solier
Szombaton voltunk Polanán. 40 cm hó, buckás és jeges pálya, ratrak pihen, kezelő nyílván téli álmát alussza. Imádom Polanát, de ez volt a harmadik eset,hogy kezeletlen, jeges, buckás pálya várt minket, pedig szuper kis hely lenne, ha néha vennék a fáradságot és zárás után leratrakolnák, mint ahogy azt minden tiszteséges sípályán szokás. Jó csúszást. Üdv.
2008.12.27. gyulimuli2
Szia Tina . Keresd a horsky hotel polana szót a gogl-ban több info is van róla. Egyébkéntmi sokat járunk ide, van egy450méteres kellemes kezdőknek is ajánlott pálya valamint egy 1000méteres nagypálya az előbbihez egy lassú a másodikhoz egy gyors lift tartozik, mindkettő tányéros. Mi Zólyom felé járunk és ott a benzinkút után jobbra fordulva detva illetve hrinova irányábatartva . Azt hiszem hrinovánál már ki van irva, hogy polana,de ha megkérdezitek ott útbaigazítanak. Arra számítani kell, hogy minden páros órában lehet felfele illetve páratlan órában lefele közlekedni PL:8-9közt mehettek fel ill 9-10között le és igy tovább. Érdemes betartani mert egy sávos az út igaz vannak kitérők, de mivel itt nem takarítják az utat újra indulni még hólánccal semjó dolog , egyébként hólánc legyen, mert csak letaposott havas úton lehet feljutni. Ha még szükség lenne infóra írj és megpróbálok segíteni . Jó csúszást Gyula
2008.12.21. trob67
Üdv mindenkinek!
Ma voltunk Polanán. Pályák nyitva, kezeltek és kiváló a minőségük. Mindent kb.: 30cm hótakaró borít. Napsütés, gyenge hóesés és néha szél. Táj és a panoráma gyönyörű. Lifteknél sorbanállás max 1 perc. A felvezető útra a hólánc nagy segítség! Mindenkinek ajánlom aki nem hüttézni hanem síelni szeretne.
2008.01.31. gyulimuli2
Hello mindenki. Ha valaki szereti a nyugalmat és a szép helyet feltétlenül menjen el erre a síterepre. Nincs tömeg sorbanállás 0 nem kell félni,hogy elütnek hátulról mint donovalyn. Mi 22 és 26 között voltunk fent,és nagyon szép pár napot töltöttünk el. Itt szeretném megköszönni a személyzet batátságos hozzáállását,igaz nem sokat tudnak magyarul de megértettük egymást.megelégedésünket mi sem jellemzi jobban minthogy 27-én vasárnap is felmentünk egy napra. A feljutás igaz csak holánccal volt lehetséges mivel e nap is esett15cm friss ho.Nagyszerű élmény,a kissebbik pélya a hozzá tartozó felvonóval kitünő terep kezdőknek 450méter. Pici gyerekesek is tanultak itt.A profibbaknak 1 kilométeres pálya a hegytetőröl ahonnan csodás a kilátás. Ehhez a pályához egy elég gyors tányéros felvonó tartozik.Nem utolsó szempont a bérlet ára 340sk ami igen baráti ár.Ajánlom hát mindenkinek, mi biztos többször fogunk ide járni!!!
2007.02.03. megyesz
Most értünk haza Polanáról. Egész nap szakadt a hó.... A feljutás a szokásos volt: egy sávos út, a kifüggesztett "menetrendet" sokan nem tartják be, így sokszor történik "érdekes" szembetalálkozás ill. árokbacsúszás. Csak hólánccal vagy 4 kerék meghajtású autóval lehet feljutni. Szerencsére nem voltak sokan, így a szakadó hóesés ellenére egész jót síeltünk! Kár, hogy a 3. felvonót már évek óta nem üzemeltetik, sokkal változatosabb lenne, ha az is menne...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.