Menü ≡

Élménybeszámolók: Rogla síterep leírás szállás cikk galéria videó wellness fórum

Rogla síterep értékelése
233 szavazat, átlagos érték: 3.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2020.03.01. RM
Pénteken megnéztük Roglát. Pestről 5:30-kor indulva egy kis letenyi vásárolgatással, tankolással 10:30 körül értünk oda. FONTOS: Szlovén autópálya matricát már a határon, vagy Letenyén a MOL kúton vegyétek meg. Barátaink gondolták majd Szlovén területen megállnak egy kútnál, a határ után volt egy ellenőrzőpont kb. 15-20km-vel, 150EU-juk bánta. (150-300EU a büntetés.) Roglára az autópályáról egy jó minőségű, de nagyon kanyargós hegyi út visz fel. Az utolsó 20-30km elég lassan ment le.

Parkolók végig voltak az út, pályák mellett. Nem a megszokott "nagy parkolós" megoldással, hanem folyamatosan egy kocsi hely merőlegesen az útra végig. Bérletet a helyiek mondták, hogy a faházban tudok venni. Kétszer körbejártam, mire kiderült, hogy az étterem sarkában van egy "kassza" egy asztalnál. (Kártyával is lehetett fizetni a srácnál ...)

A szerdai havazás (~20cm) jót tett a pályáknak, a hóminőség egész jó volt. 1-2-es baby pályák tetejéről indultunk. A pályák többsége nagyon kellemes, lankás. Az összekötők hangulatosak. A táj gyönyörű. Aki szintet akar síelni, ne ide jöjjön szerintem. Bár a 11-es piros/fekete pálya volt sportosabb. Az egész hosszú, jó lejtéssel, egész széles. Egyébként kellemesen eltölteni egy napot a családdal tökéletes.

2 db közepesen modern 4 üléses és rengeteg tárcsás, csákányos van a terepen. Csákányosból van szuper érdekes mindkét irányban húzó is ... :-)

Mi a 11-es pálya tetején ebédeltünk. A szlovén fehérkolbász káposztával
nem volt rossz, de inkább érdekes mint felejthetetlenül finom. :-)
IMG-20200228-120545056.jpg
h i r d e t é s
2018.02.04. esslegg
Szombat-vasárnap itt sieltünk a gyerekekkel. Első nap a délutáni és esti sielést céloztuk meg (Ski Plus nevű bérlet, felnőtt 27 EUR, gyerek 15 EUR), ami jó tervnek bizonyult. 7.30-as észak-pesti indulással 4 óra alatt ott voltunk, és egy ebédet követően 13.00-kor beöltözve-bemelegitve álltunk a pálya tetején. A péntek reggel kezdődött és szombaton is egész nap tartó hóesés eredményeképpen 30-40 centi friss hó volt a pályákon. Középen várható módon összetúrva, de a széleken lehetett szűzhavas részekre lelni még délután is. 4-ig bejártuk az összes pályát, a legjobban talán a jurgovo-i ülős lift mellettiek tetszettek, de a többi is jó volt. Van néhány lankásabb átkötő rész, ott azért kell korcsolyázni vagy botozni. A pályák 4-ig mennek, utána 1 óra szünet és ratrakolás az esti sielés pályáin, amelyek a 3-as és 4-es. Ezalatt ettünk, ittunk, melegedtünk. Az esti si első 45 perce zseniális volt: ratrakolt, tömöritett friss hó és kevés ember. Utána azért többen lettünk, de a sorban állás 1-2 percnél nem volt hosszabb.
Ma reggelre kisütött a nap, ami meglátszott a sielők létszámán is. Parkolót f10-kor már nem volt egyszerű találni, ugyanakkor a pályákon eloszlott a nép, 2-3 perces várakozások voltak a lifteknél.
Mindent összevetve kellemes családi terep Rogla, ami aránylag kevés utazással és az esti si miatt 2 napnyi csúszás 1 esti szállással elérhető - viszont a csákányos lifteket szeretni kell.
2018.01.03. szilviam2
2017.12.27-31-ig voltunk Roglán. Igazi "csalódás" volt pozitív értelemben.Az autópályán a céltól 37 km-re verőfényes napsütésben, 10 fokban, néha szakadó esőben teljesen elkeseredve, azt hittük, hogy csak "gombászni" fogunk ilyen tavaszias időben..igazi meglepetés várt minket..ahogy elkezdtünk felfelé haladni az eső átváltott havas esőbe majd hóba! Mire felértünk 70-110 cm-es hó várt. Nem hittük el.. tökéletes síelésre kiváló. Minden pálya nyitva!
Kedvesek ,segítőkész emberek. A legkisebbek/kezdők számára is tökéletes,három fokozatú tanuló pálya áll rendelkezésre. A pályák nagyon jól kezeltek, szélesek ,nem volt érezhető a tömeg(1 nap),akkor is max 4-5 percet álltunk sorba , de ha elegünk lett abból is felmentünk a kék 13-as erdei pályára ami fantasztikus és kevésbbé volt elterjedt..A hütték: korsó sör: 3,5,pizza:7,forró csoki 2,6 eur.Nekünk annyira bejött,hogy már most visszafoglaltam a következő karácsonyi szünetre!:) Csak ajánlani tudom, és szerintem sokmindent elmond, hogy elég sok osztrák síel itt!!
2016.03.10. PZS
Most jöttünk haza Rogláról és csak jókat tudok mondani. Nagyon jó minőségű a hó és rengeteg. Igazi téli hangulatot áraszt a gyönyörű környezet. Minden pálya nyitva volt, amikor ott voltunk.
A lifteknél 1 percnél tovább sosem kellett várni.
Nekem legjobban a 7-es, 8-as piros ( itt általában 5 ember / pálya népsűrűség volt) és a Jurgovo piros pályák tetszettek.


A hüttékben nagyon barátságosak, gyors a kiszolgálás, az árak elfogadhatóak. Napi leves: 2,5 EUR, egy tartalmas babgulyás, vagy babos káposzta 5-6 EUR. Cevap 8 EUR, Rántott sajt, sült krumpli 7-8 EUR. 2 dl üditő: 2 EUR Tea 2,5 EUR.

Kicsit meglepett, hogy kevés friss fórumbejegyzés van a síterületről, mert rengeteg magyar van a pályákon.
2016.01.25. Kautz
Sziasztok!
Mi eredetileg Maribor-pohorjére jöttünk síelni,de sajnos 2 hete nem esett hó így alig volt nyitva pálya.Ezért számunkra nem derült ki,hogy milyen ez a síterep,pedig nagyon jók az adottságai.
3.nap döntöttünk úgy,hogy átmegyünk Roglára,mert ez már uncsi lett.Az út 1 óra volt.Meglepetésünkre itt rengeteg hó volt.Majdnem minden pálya nyitva.
Kezdőknek és haladóknak szuper ez a hely.A pályák változatosak és izgalmasak.A hobbi sízőknek tökéletes.
Ár érték arányban szerintem veri az osztrák pályák két hatmadát.És a szlovénok nagyon kedvesek ami plusz két jó pont.
Szívből ajánlom mindenkinek aki nem a kemény és gyors pályákat keresik,hanem élvezni akarják a síelést.
2014.03.05. Observer
Tegnap érkeztünk haza Rogláról, jelentem itt még bőven tél van, bármennyire is hihetetlenül hangzik!

A pályák közül szinte az összes üzemel, a 11-es pálya alsó szakaszán egy kanyar, illetve egy fekete pálya (13-as tányéros melletti) volt csak zárva. Az itt tartózkodásunk során 3 nap alatt kb. 10-15 cm friss hó hullott, így a pályák jelentős része még biztos ki fog tartani a március 15-ei hétvégéig! A hóminőség tökéletes volt, egyedül a 11-es lift pályáinak alsó szakaszai kásásodtak egy kicsit, mivel ez a terület fekszik a legalacsonyabban.

A hütte árak normálisnak mondhatóak:
- pljeskavica finom friss lepényben zöldségekkel (igen kiadós!) 3,7 €
- ugyanez sajttal és baconnel: 4 €
- óriás rétes: (túrós-almás, vagy túrós-áfonyás): 2,7 €
- levesek: 2,5 - 3,5 €
- 0,5 l víz: 1,5 €
2014-03-04-13.17.32.jpg
2014.02.02. apalermoi
Most érkeztünk haza Rogláról, összességében pozitív élményekkel gazdagodva, mivel a család jól érezte magát, és a kiszolgálás is remek volt a Hotel Roglában.
Sajnos azonban az időjárás nem volt kegyes hozzánk, megkaptuk a zord szeles, havas, ködös, ónos esős napokat. Magam még csak csak kimerészkedtem, de 3 és 5 éves fiaimmal csak két-három síelhető napunk volt. Ez persze annak fényében pozitív, hogy indulás előtt három nappal alig volt a pályán hó.
A fentiek fényében az ideális körülményeket nem ismertem meg. Ami biztos, hogy a honlapon, nem tudni miért, csak a liftes térkép van kint (lehet, hogy nem véletlenül), ami kicsit félrevezető. A jurgovói oldalon az átcsúszó kék pályán kívül csak a 4 üléses (a térképet nézve) jobb oldalán lévő piros-fekete pálya van nyitva, és a túloldalon is vannak pályák amik nem működnek. Én például Síelők.hu egyébként elavult térképén található 4-5 pályákat nem vettem észre:)
Ha valaki csak az ülőliftet szereti, akkor egy elég gyengécske vagy egy kemény munkás pályán közlekedhet fel-le.
Sajnos 6 év alatti gyereknek csak úgy ingyenes a lift, hogyha begyömöszölöm magam előtt a forgókereszten, ez egy kis fekete pont. Láthatóan készülnek a márciusra, mert folyamatosan mentek az ágyuk a Planja oldalon (jurgovoi részen amikor arra jártam, nem láttam ilyet. A 3, 11, 6 (itt a lift két oldalán van már pálya) pályák nagyon kellemesek. De sajnos a holdbéli időjárási viszonyok érzelmileg a negatívba billentik a pályákról alkotott véleményem.
A Hotel Rogla rendben van, programokkal, jó kajával, tornacsarnokkal (fallabdaterem nem az igazi, egyébként pazar csarnok). A medence vizei wellnesshez kicsit hűvösek.
Ha legközelebb is Roglát választanánk, akkor a szoba kicsi mérete miatt elgondolkodnánk, mert a pótággyal bizony nem sok talpalatnyi hely marad, ami virgonc gyerekek esetén kissé nehézkes.
Ja igen! Bár szinte mindenki beszél angolul, a kiírások nagy része, és a Hotel Kocsma étlapja pl. csak szlovénül látható. Pl. az étterem WC-n csak felirat van:)??
Kérdés esetén szívesen nyilatkozom még.
Üdv.
2013.12.18. Nelson79
Az utóbbi időben többször voltunk, többek között vasárnap is. Nekem nem tűnt kevésnek a megnyitott pálya, csak a hátsó Jurgovo rész nem üzemelt, de nekem azok a pályák különben sem a kedvenceim. A többi pálya nagyon jó volt és nem csak az idénykezdethez képest.
Rogla szerintem nagyon jó hótartó. Lazán be lehet vállalni februárban.
IMG-1094.JPG IMG-1099.JPG
2013.02.08. Roll
Tegnap érkeztünk haza egy 4 napos síelésről. Most először voltunk Rogla-n, a Hotel Rogla-ban szálltunk meg. Szerdán kb. 40 centi hó esett, de minket ez sem tartott a szobában, síeltünk a szakadó hóesésben. A pályák általában rendben voltak, délutánra kezdtek buckásodni, de olyankor előfordult, hogy hozták a gépeket és rendbe szedték őket. Nagyon sok pálya van, különböző nehézségi szintekkel. A piros-fekete pályákra 2x mentem át, de azokat eléggé mostoha gyerekként kezelték, mondjuk ez lehet, hogy a snowboard verseny előkészületeinek tudható be, mert minden géppel arra az egy pályára koncentráltak. Egyetlen egy dolog nem tetszett, mégpedig az, hogy csak 2 darab 4 üléses felvonójuk van, az összes többi pálya csákányos felvonóval érhető el, ami egész napos síelés esetén nagyon fárasztó tud lenni. Torlódás ritkán fordult elő a felvonóknál. Bátrabbaknak van fun park is, én ezt csak messziről szemléltem, megelégedtem a sima siklással. Szóval, aki Rogla-n gondolkodik, az bátran induljon el, van hó bőven!
Rogla Szlovénia P1010297.JPG P1010234.JPG P1010247.JPG P1010252.JPG P1010283.JPG P1010254.JPG DSCF1418.jpg DSCF1368.jpg DSCF1395.jpg DSCF1400.jpg DSCF1378.jpg
2013.02.08. szucstamas
Sajnos ma délután letelt az 5 napos "sítáborunk" Roglán.... Nagyon- nagyon irigylem azt aki holnap indul oda! Néhány napon belül többször is jócskán havazott a hegyen, míg lent alig van hó. A hétvégén snowboard vb(?) lesz, már napok óta edzenek rá, szóval van élet és tömeg, de jó széles és karbantartott pályák várnak mindenkit. Még a szerdai hóviharban is ratrakolták napközben a pályákat. A csúcsról induló pálya csak a levezető "gerince" a síterepnek, amiből elágaznak jobbra és balra (felfelé) az igazi sípályák, mindez fenyőerdőben. A Jurgovóhoz a legaljáról lehet felcsákányozni a 6- 7 felvonóval a kék pálya mellett- utána néhány métert tipegve balra a 12- es csákányos segít (ami visszafele is húz majd). Ennek a végén egy kis kék pályán lehet siklani, aztán szintén feltipegni a Jurgovoi meredélyhez. Én nagy hóesésben próbáltam ki és bizony bucka síelés, folyamatos fékezéssel lett a vége. Többet nem is mentem- csak majd, ha megtanulok rendesen síelni...
Mi a Hotel Roglában laktunk, szuper félpanzió, kedves, barátságos személyzet, jó hangulat. A sítároló / szervíz kicsit macerásnak tűnt először, de jól használható- csak figyelni kell a zárórára!!!! Ja, a szobák picik és a Rogla/ Krvavec sítérképek felületesen tájékoztatnak.
A hatalmas havazás után kezdtük kapirgálni az autót, mire megjelent egy mini hómaró a sötétben és nagy vígan körbebányászta a kis családi jószágunkat. Szóval ilyen segítőkészek :-).
A gyerekpályák is nagyon jók, ha nincs nagy szél.
Rogla: csillagos ötös!!!!!!

(szerk.) Fotóalbum: https://sielok.hu/fotoalbum/rogla-2...013/galeria/
2013.01.13. hu1zam
Régi tervem valósult meg. Tegnap keszthelyi indulással elindultunk Szlovéniába. Mivel Mariborban a jelentések szerint nagyon kevés a hó, inkább egy fél órával többet autózva Roglában kötöttünk ki. Kicsit riasztó volt a sok autó az út szélén, de kiderült, hogy az autónkhoz közel is volt egy pénztár, illetve szépen eloszlott a nép a pályákon, 2-3 percnél többet nem kellett sorban állni. A honlapon jelzett 70 cm hó tulajdonképpen 20 természetes jég és 20 cm műhó volt (szerencsére a múlt héten élezésen esett át a lécem). Mivel először jártunk télen Szlovéniában, eleinte csak a központi pályákon közlekedtünk, de a déli Hütte (szlovénul "bifet") program során ránézve a térképre újabb lehetőségeket fedeztünk fel: a legjobban a 11-es ülőlifthez (Jurgovo 1) tartozó pálya tetszett, felül piros, lennebb svarc. Normális (értsd természetes min. 1m) hó esetén biztos nagyon élvezetes a terep, és dél-nyugat Mo.-on lakók számára egész közel van (kb. 2,5 óra volt az út. Én Érdről ilyen színvonalú terepre többet kell utazzak bármilyen irányba.) Amúgy tisztán labanc fíling van arrafelé, a rádió is az FM4-et fogta be, a mindenhol szabályos hütte-zene szólt (igaz, szlovén szöveggel), még live-koncert is volt a Planja ülőlift aljában :) Csak egy képet sikerült készítenem, mert lemerült a telefonom:
IMG-20130112-00042.jpg
2012.12.25. kanizsaizso
Ismét Karácsony - ismét Rogla. Tökéletes pályák és változó időjárás jelemezte az elmúlt két napot. A jurgovoi oldalon lévő egyik csákányost kivéve minden lift mükődik. 24-én elég sokan voltak - köszönhetően a gyönyörű napsütésnek - ennek ellenére csak minimális várakozás volt egy-egy liftnél. A mai napon (25.) a tetőn hatalmas szélvihar és köd volt igy másokhoz hasonlóan mi is inkább a fenyvesek által védett piros pályákat használtuk.
Kiváncsian várjuk, hogy holnap melyik oldalát mutatja majd az időjárás, egy biztos: holnap is jót fogunk sielni.
2012.03.19. Future
Sziasztok!
Tegnap este értünk haza. 4 napig csodálatos, szikrázó napsütésben síeltünk,tegnapra jött a hatalmas szél és a 10-es pálya tetejéig lejövő felhő(.
Összességében nagyon kegyes volt a hegy, de nem kell elhinni a 110cm havat, sőőőőt. Mindenhol olvadt, csak a pálya szélén felhalmozott műhó volt pár napig 1 méter, de a végére azt is elterítették, hogy legyen min siklani. A sífutók, arra a kérdésre, hogy milyen volt a hó, csak annyit mondtak, hogy volt, ahol volt)
A Hotel Rogla kifogástalan, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret jót enni, este még csatákat akar vívni fallabda, foci,kézilabda,tenisz,vagy pingpong területeken, vagy csak egyszerűen úszni, szaunázni szeretne. Nem mellesleg pedig van olyan "lusta", hogy szeret a szállodából szinte azonnal a pályára lépni)
Azért tudnak valamit így márciusban a hóról, mert a szálloda annyi nap ingyen síbérletet ad, ahány éjszakát eltöltöttünk.
Valaki itt keresett hűtőmágnest, Roglás-képeset, jelentem, megnéztem és csak katicás volt. Aki még teheti, annak jó síelést, jó havat.
2011.12.27. kanizsaizso
Sziasztok!
A karácsonyt (23-26) a Roglán a Hotel Planja-ban töltöttük. A későn jött hó ellenére kifogástalan, nagyon jó minőségű pályák fogadtak bennünket. A piros 5, a fekete 9 és a fun park kivételével minden pálya nyitva volt. A felvonók közül csak a 2 és a 11 pályáknál lévőknél kellett pár percet várni, a többit szinte várakozás nélkül lehetett használni. Az ülőszékes Planja felvonó picit lassú és gyakran megállt. A Jurgovoi 7 és 8-as pályákon szinte alig voltak, bár a többi pályán sem volt zavaró a tömeg.

Az időjárás nagyon kegyes volt. Hol gyönyörű napsütésben, hol pedig csodás hóesésben síelhettünk. A fagypont körüli hőmérsékletet kihasználva a pályarendszer több pontján napközben is mentek a hóágyuk.

Örülünk, hogy a karácsonyi ünnepek eltöltésére ezt a nagyszerű hotelt és sípályát választottuk. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. A márciusi hosszú hétvégén minden bizonnyal visszatérünk.
2011.03.06. morzsa82
Sziasztok!
Megjöttünk Rogláról. Előszőr is szertném megköszönni annak aki ezt a helyet ajánlotta. Atz hiszem te voltál Pulmy!
Nagyon csodálatos 4 napot töltöttünk Roglán. A Hotel Brinje-be voltunk. A szállás tökéletes nagyon megfelelt, szép, tiszta. Nagyon szuper volt a szobából való kilátás, igazán öröm volt reggelente erre ébredni. a szálloda nagy sok részből áll. A fürdő részlegük is jó bár én egyet nagyon hiányoltam.... volt bugyogó jakuzzi szerű kis medence de nem volt forró a vize, fázatm benne. pedig egy fáradt nap után jól esett volna. A kaja nagyon jó finom és bőséges volt.
Első nap mikor megérkeztünk rettenetesen erős szél volt. Sikerült eltévedni és egy hátsó hegyi úton jöttünk ahol murvás volt az út. De nem bántam!! Álomszép helyen jöttünk!!! Első nap nem síeltünk csak körülnéztünk. Szombaton másnap nekivágtunk a síterepnek. előszőr a zöld pályákon gyakoroltunk. Aztán vettük a bátorságot és leverekedtük magunkat a 10-es pályán. Utána felmentük a 7-re át a Jurgovói pályákhoz mand vissza a 7-en. Hát mit nem mondjak tőlem nagy szám volt hogy le tudtam jönni esés nélkül a 10-es pálya piros részén. Majd harmadnap ezen felbuzdulva a 3-s kék pályán is lejöttünk. A nehezebb részeken nekem még erősen kell koncentrálnom hogy mit hogy csinálok ezért eléggé hamar el is fáradtam. A negyedik utolsó napon nem is síeltem mert totál kimerített az előző két nap és a vádlim is begörcsölt.
A pálya állapota és a hó minősége kiváló volt minden nap. Az utolsó két napon hétágra sütött a nap nagyon jót napoztunk pihenés közben. szombaton és vasárnap rengetegen voltak, hétfőn már nem. Sajnos a tömeg nagyon érezhető volt főleg a 10-es pályán és nem igazán figyeltek a profibbak az olyan kezdőkre mint mi. Engem kérszer is elsodortak pedig abszoltú kiszámíthatóan mentem és a pálya szélén haladtam hogy ne legyek senki útjában főleg a piros szakaszon.
Ebédelni mindíg a Planja pizzériába ettünk nagyon finom pizzát csinálnak!! Bárkinek ajánlom!!!
Sajnos a szlovnok itt nem igazán beszéltek nyleveket. A szállóban a recepciós profi volt de az éttermbe már elég nyögvenyelősen ment a dolog ha valamit kérdezni akartál....
A pizzériában is csalódás volt hogy de egy angol vagy német nyelvű étlap. Úgy totóztuk ki mit is szeretnék enni, bár a fánk ki volt írva magyarul. Elég sok magyar volt és sok osztrák is de persze rengeteg szlovén.
A zöld pályánaál nagyon jó kis tanulópályt csináltak a gyerekekenek. Ez a részleg igazi paradicsom a családosoknak.

Egyszóval nagyon szuperül éreztük magunkat minden nagyon fantasztikus volt. A táj, az időjárás, a pályák minden. Bármikor visszamennék és ha lesz lehetőségem fogok is. bátran ajánlom mindenkinek. Örülök hogy tanácsot kaptam és halgattam rá életem első síútja igazán jól sikerült!!!

Még anyit hogy a hotelban van egy élelmiszer bolt. Vagyis szuvenir is van benne de aki apartmanos ott is tud kaját venni. Minden volt benne, szalámi, tejtermékek, tészták, tartóskenyér, üdítő, édességek stb.

Köszi mégegyszer a tippet!!!!!!
2011.02.20. Lilcsicsi
Tegnap (Február 20.) érkeztünk meg Rogláról, s mint mindig most is jól éreztük magunkat. Most voltunk harmadszor, s most is remeket síeltünk, az igaz, hogy az időjárás az első négy napban nagyon ködös volt, de péntekre kárpótolt egy gyönyörű napsütéssel. Sajnos a nagy olvadás oda is elért, ezért Hétfőn-kedden, s még szerdán is, műhó volt, de a szerdai havazás után csütörtökön szűzhóban síelhettünk, ami nem kis élmény, sőt nagyon is jó volt.

Azoknak akik most mennek előre mondom, hogy a sok kis tanuló miatt a 3-as (,,hosszú csákányos") szinte mindig tele van. a 4-5 piros pálya nagyon jó. A 7-es Jurgovoi pályát végig lehet golyózni, így nekem egyik kedvencem volt, de az csak kék... =)A 11-es piros azért is jó, mert széles, de kevesen vannak rajta.
2009.02.12. soosr
Ma voltam itt először. A pályák jól karbantartottak, csak kissé rövidek. Kb. 1,5 m-es hó van, abból nincs hiány. Az ülőliftek közül a fekete-piros pályáknál lévő sokkal gyorsabb a másik kicsit lassú. A csákányosok jók. 4 óra alatt besíeltük szinte az egész pályarendszert. Családias, egynapos síelésre is kiválóan alkalmas. A személyzetről nagyon pozitív a tapasztalatom. A síbérletemet elhagytam az egyik kapunál és a következő beszállásnál amikor látták, hogy nem találom már hozta is a liftkezelő. Ezúton is THANKS.
2008.01.07. Joci
Szombaton voltunk Roglán 1 napra. A hirdetett 100 cm-es hónak csak a fele igaz tán, legalábbis min max 40-50 cm vel találkoztunk pályán kívül.
A nyitva lévő pályákon viszont a hóminőség kifogástalan. Földes, füves vagy köves részekkel nem találkoztunk. Délutánra a +1, +2 hatására a felső réteg vizesedett, de ettől függetlenül élvezhető volt.A lezárt pályákon kupacokban áll a legyártott mű hó a pályák karbantartására. Sorbanállás a lifteknél 0-2 perc közt, de a legtöbbször szinte csak a bérletolvasó gépnél kellett megálni, míg a zsebünkből elővarázsoltuk a kártyát. Az egyetlen negatívum az időjárás volt. Időnként olyan sűrű köd szált a pályára, hogy 10 méteres volt a látótávolság. Ettől eltekintve mi rendkívül jót síeltünk.
2007.01.24. topi
Judit!

Márc végén szokott lenni hó, de nagyban függ attól, hogy milyen volt a tél ugyebár.
A pályák közepes hosszúságuak. A leghosszabb, úgy 500 m lehet légvonalban. Ez kék pálya.
A hotel roglában nehéz megkülönböztetni a 3 és 4 csillagot. Korrekt szállás, az ellátás pedig nagyon rendben van. Abszolút pályaszállás, kb 50m a hotel bejáratától a pálya. Érdekesség, hogy a hegy tetején van a hotel, tehát lecsúszással kezdünk. :-) A Therme Zrece tényleg jó, de 20 km kemény szerpentin. A hotelben van van szauna /finn,azaz max.1 törölköző lehet rajtad/és medence is. A pályák gyorsan besíelhetőek, szóval 3-4 nap azért elég. Apres ski=0. Az ellátást viszont emlegetni fogjátok. Az árak jók, minden annyi mind itthon, talán most drágább az euro miatt.
2006.12.31. cukkini
Pénteken voltunk kint elösször,de nem bántuk meg.Szuper jó pályák vannak.A dupla csákányos felvonó nagyon gyors volt.Az ülősnél is csak dél körül volt tumultus.Nekem jobban tetszik mint Maribor.Kanizsától csak 136km. Kanizsa-csakovec-nedelisce-ormoz-ptuj-slovensko bistrice-slo.konjice-zrece-rogla.
2003.10.29. gyusi
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a síterepet. A pályák hóbiztosak, s mindenki megtalálja a saját szintjének megfelelő pályát. A hegy lábánál pedig termál fürdő várja a síelésben elfáradt sportolókat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »